Morf3usz Opublikowano 8 Września 2014 #1 Opublikowano 8 Września 2014 Witam Szukam obsady do 240l narazie pływa 11 sztuk młodych saulosi coral, myślałem nad Pseudotropheus SOCOLOFI. Zna ktoś jakieś pewne żródło gdzie w okolicach Siedlec gdzie można kupić pyszczaki? Pozdrawiam.
Artur1987 Opublikowano 8 Września 2014 #2 Opublikowano 8 Września 2014 Co do socofali się nie wypowiem... Zajrzyj do sklepu na Mireckiego w Mińsku Mazowieckim - czasami mozna tam smaczki złapać - a sam sklep robi super wrażenie Drugi sklep jest na 11 listopada w Siedlcach - na codzień pracuje tam nijaki Hubert który jest w stanie sprawnie i szybko sprowadzić Ci określone rybki Powodzenia
Morf3usz Opublikowano 2 Października 2014 Autor #3 Opublikowano 2 Października 2014 Co do socofali się nie wypowiem... Zajrzyj do sklepu na Mireckiego w Mińsku Mazowieckim - czasami mozna tam smaczki złapać - a sam sklep robi super wrażenie Drugi sklep jest na 11 listopada w Siedlcach - na codzień pracuje tam nijaki Hubert który jest w stanie sprawnie i szybko sprowadzić Ci określone rybki Powodzenia Dzięk,i kupiłem 10szt Maingano u Huberta, świetny kontakt rybki miałem na 2 dzień. Polecam ten sklep.
Rekomendowane odpowiedzi