spiochu Opublikowano 28 Sierpnia 2014 #41 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Sorry za off top, ale faktycznie jesteś zbyt wrażliwy. Mnie też razi ta przerwa pośrodku i po prostu wyraziłem na ten temat swoją opinię. Jak kolega taki wrażliwy to trzeba było zdjęcia nie wrzucać Swoją drogą, skoro to tło jest w 2 kawałkach to czyż nie można byłoby zrobić łączenia nieregularnego zgodnego z linią kamieni? Wtedy w ogóle by się nie rzucało w oczy. Pewnie kupne było? A gnejsiki fajnie pasują do tła choć może faktycznie mogłoby być ich więcej/mogłyby być wyższe. A co do obsady - Ci to za pyszczaki pływają Aha, jak by co to zapraszam do swojego wątku, chętnie posłucham słów krytyki http://forum.klub-malawi.pl/showthread.php?t=23681 Wysłane z telefonu Wysłane z telefonu
piotrek1979 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor #42 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Skoro wszyscy o tym piszą to chyba faktycznie wygląda kiczowato.Spróbuje skleić tło sylikonem.
andrzej763 Opublikowano 15 Czerwca 2015 #43 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nie zakładam nowego tematu a z racji że ten umarł a jest jak w tytule ,,obsada 450''to piszę o poradę . link do strony SUPER RYBY Aulonocara Mbuna Pyszczak Pyszczaki (5165563263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img17.allegroimg.pl/photos/400x300/51/65/56/32/5165563263@@AMEPARAM@@17@@AMEPARAM@@51/65/56/32@@AMEPARAM@@5165563263 Podobają mi się Aulonocary czytam różne obsady odnośnie zbiorników 450l ale nie rozumiem podawanych tych liter i liczb przy propozycjach Chciałbym mieć nie przerybione akwarium tak około 10-15 rybek (czytałem odnośnie stresu w mało zarybionych) czy jest możliwe trzymanie więcej samców w akwarium żeby było bardziej kolorowo. Może ktoś mi poda prostym zestawieniem jakie ryby mógłbym trzymać takie roślinożerne lub wszystkożerne . Pozdrawiam
Alex.C Opublikowano 15 Czerwca 2015 #44 Opublikowano 15 Czerwca 2015 To jest prowokacja Andrzeju ? Na forum pelno jest obsad do 450-tki, wystarczy tylko poszukac i poczytac a bedziesz wiedzial prawie wszystko a na pozostale watpliwosci odpowiemy tutaj . pozdr
Rekomendowane odpowiedzi