Engell1 Opublikowano 4 Czerwca 2014 #1 Opublikowano 4 Czerwca 2014 WItam, Kolejne z pytań . . . Właśnie przeglądam sklep by skompletować sprzęt i znalazłem grzałkę przepływową Hydor ETH . . BArdzo mi się taki pomysł podoba, poinieważ standardowa grzałka w akwarium je szpeci . . . Ktoś tu na forum pisał, że ma grzałkę położoną na piasku czyli całą zanurzoną . . . ??? Przecież nie wolno zamaczać grzałki poniżej regulatora ?! czy też ja mam jakieś przestarzałe dane ? Jak Wy to widzicie? A tak w ogole to się zastanawiam czy w ogóle grzałkę kupować bo jak miałem solniczkę to miałem jakieś 28-30 stopni bez grzałki ale tam lampy grzały mocno lustro wody a teraz będę miał LED . . . pozdr
JemioloSeba Opublikowano 4 Czerwca 2014 #2 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Co do zanurzenia regulatora to dane masz mocno nie aktualne. Jak masz możliwość to kładź grzałkę za kamieniami i nie przepłacaj za przepływową Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Engell1 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor #3 Opublikowano 4 Czerwca 2014 SURE ?! ktos moze potwierdzic ze grzalka moze byc cala zatopiona ? Niedowiarek ze mnie . . .
TitaniC Opublikowano 4 Czerwca 2014 #4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 U mnie dwie grzałki w wodzie w całości i nic się nie dzieje. Na wielu zdjęciach grzałka leży w poziomie w wodzie WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u
Ireneusz71 Opublikowano 4 Czerwca 2014 #5 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja używam Hydora i jestem zadowolony. Nie ogranicza przepływu. Tylko trochę droga.
waszek18 Opublikowano 4 Czerwca 2014 #6 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ładujesz grzałkę całą do wody. Odkąd pamiętam grzałki mają taką linię narysowaną, że nie mogą być bardziej odkryte niż do tego poziomu co jest linia. A więc cała może być w wodzie, ale pół grzałki aby było tylko w wodzie umieszczone jest niedopuszczalne. Decyzja należy zawsze do użytkownika, ale ukrycie grzałki to jeden z najmniejszych problemów Zaczekaj no na zabawę z filtrem wewnętrznym (o ile taki będziesz miał )
Engell1 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor #7 Opublikowano 4 Czerwca 2014 filtra wewn. nie planuje ale moze rzeczywistosc zrewiduje moje plany
Andrzej Głuszyca Opublikowano 4 Czerwca 2014 #8 Opublikowano 4 Czerwca 2014 SURE ?! ktos moze potwierdzic ze grzalka moze byc cala zatopiona ? Niedowiarek ze mnie . . . ....od lat tak stosuję!!!
Jargos Opublikowano 4 Czerwca 2014 #9 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Mało tego kiedyś miałem grzałkę Atmana, która musiała być w poziomie inaczej termostat wariował.
MD1814 Opublikowano 6 Września 2020 #10 Opublikowano 6 Września 2020 Czy można prosić jakieś aktualne opinie na ten temat .. ktoś posiada przepływową czy lepiej standardowa grzałka?
Rekomendowane odpowiedzi