Skocz do zawartości

NLS zakup grupowy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pemergency
Opublikowano
Nie sądzę aby znalazły się osoby chętne aby wypełnić kolejne wiadro więc można mi dodać te 200g do thera+ i zamknąć nls large na jednym wiadrze...

Pemer jak Ci będzie wygodniej bo jak będziesz chciał czekać na chętnych to na razie zostaw jak jest a miej mnie w pamięci przy redukcji NLS large do jednego wiadra;)

Dzięki

Ok, tak zrobię, czekamy do końca czerwca...

Opublikowano

Ja poproszę jeszcze o 250 g NLS Cichlid Formula 1mm. W sumie będzie to 750g NLS Cichlid Formula 1mm.

Gość pemergency
Opublikowano
Ja poproszę jeszcze o 250 g NLS Cichlid Formula 1mm. W sumie będzie to 750g NLS Cichlid Formula 1mm.

A może by tak 300g do równego rachunku? ;)

Gość pemergency
Opublikowano
Karol dopisz mi proszę 500g thera+ 2mm. Jeśli nie będzie więcej chętnych to łyknę te ostatnie 340g z tego wiadra.

Ok, to nie jest ostatnie 340g tylko dopiero rozpoczęte wiadro i jest wzięte z niego 340g ;)

• Dziękuję 1
Opublikowano

pemer chciałbym przesunąć cześć 3mm pokarmu na poczet 1mm. Uświadomiłem sobie, że nie mam jeszcze tyle tak dużych ryb, a mniejszych jest wciąż sporo.

Jakbyś zabrał z 300-500g z pudła "3mm" i dorzucił tyle samo pokarmu "1mm" byłbym zobowiązany. Ile dokładnie wybierz sam w zależności jak Ci będzie wygodniej.

Btw nigdzie nikt tego wyraźnie nie napisał - w którym momencie my mamy za ten pokarm zapłacić ?

Gość pemergency
Opublikowano
pemer chciałbym przesunąć cześć 3mm pokarmu na poczet 1mm. Uświadomiłem sobie, że nie mam jeszcze tyle tak dużych ryb, a mniejszych jest wciąż sporo.

Jakbyś zabrał z 300-500g z pudła "3mm" i dorzucił tyle samo pokarmu "1mm" byłbym zobowiązany. Ile dokładnie wybierz sam w zależności jak Ci będzie wygodniej.

Btw nigdzie nikt tego wyraźnie nie napisał - w którym momencie my mamy za ten pokarm zapłacić ?

ok, zrobione.

Płatność do 3 dni po zamknięciu listy, czyli do 03/07/2014, tak żebym zdążył jeszcze w tym samym tygodniu zamówić i wysłać paczkę do PL z początkiem drugiego tygodnia, da to gwarancje, że paczka dojdzie do PL do 15 lipca. Prawdopodobnie przelewy pójdą na konto do Zbyszka, ale to jeszcze dogadamy.

Opublikowano
Jakbyś zabrał z 300-500g z pudła "3mm"

Ten pokarm w realu jest sporo większy niż 3mm z deka większy niż large Nature FOOD !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.