Bonio61 Opublikowano 25 Czerwca 2014 #11 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witaj ,pisz jaka będzie odpowiedż .
Epson9 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor #12 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Nieco się zdziwiłem . Wczoraj nie było żadnego odzewu telefonicznego mimo kilkukrotnej próby. Dzisiaj Pan przy słuchawce powiedział że pomyłki się zdarzają i pokarm jutro wyląduje u mnie . Trzymam w ręku opakowanie z płatkami
Nolan Opublikowano 5 Lutego 2015 #13 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zdecydowałem się na zakup u nich większości wyposażenia oraz pokarmów do mojego pierwszego Malawi. Po pierwsze niezłe ceny, a po drugie to był jedyny sklep, który miał wszystko co chciałem. Czytałem różne opinie więc zdecydowałem się na paczkę płatną za pobraniem. Myślę, że paczka pobraniowa zmniejsza znacznie ryzyko. Czekałem 5 dni po czym napisałem maila z pytaniem co z moim zamówieniem. Po kilkudziesięciu minutach po moim mailu zadzwonił do mnie na komórkę człowiek ze sklepu z informacją, że mają wszystko za wyjątkiem jednego pokarmu w rozmiarze S. Jednak tego samego dnia paczka została wysłana ponieważ podobno dotarła dostawa. Paczkę otworzyłem przy kurierze i sprawdziłem zgodność wszystkich zamówionych produktów po czym dopiero zapłaciłem. Myślę, że można kupować u nich chociaż zalecałbym płatność przy odbiorze paczki - u mnie się sprawdziło.
crav Opublikowano 5 Lutego 2015 #14 Opublikowano 5 Lutego 2015 I tak będziemy opisywać każdy zakup w internecie? 1
crav Opublikowano 5 Lutego 2015 #16 Opublikowano 5 Lutego 2015 Humor jest... Widziałeś, kiedyś żeby nie był dobry? Tylko nie wiem po co opisywać zakupy... Może to coś normalnego a poprostu nie rozumie... Dlatego pytam
Nolan Opublikowano 5 Lutego 2015 #17 Opublikowano 5 Lutego 2015 Humor jest... Widziałeś, kiedyś żeby nie był dobry? Tylko nie wiem po co opisywać zakupy... Może to coś normalnego a poprostu nie rozumie... Dlatego pytam Opisałem zakup w wątku dotyczącym tego sklepu. Cel był jeden - dać użytkownikom tego forum w sytuacji ewentualnego zastanawiania się nad zakupem w tym sklepie aktualnej sytuacji z realizacją zamówień. Ja osobiście dzięki temu tematowi zdecydowałem o zakupie za pobraniem i to zdało egzamin. PS. Rok temu wpłaciłem w jednym sklepie 2,6 tys. PLN i przez 3 miesiące walczyłem o towar lub zwrot pieniędzy. Dopiero w wyniku interwencji policji odzyskałem kasę. Dlatego uważam, że dobrze się wymieniać doświadczeniami aby nie przeżyć takiego horroru na własnej skórze. Uczyć się na błędach fajna rzecz ale lepiej nie na swoich.
Pogo Opublikowano 18 Stycznia 2016 #18 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Gdyby ktoś planowal wybrać się do rybarium z myślą o rybach to się zawiedzie, żywy jest tam tylko sprzedawca. Sklep obecnie jest nastawiony tylko na sprzedaż sprzętu akwarystycznego.
Rekomendowane odpowiedzi