Skocz do zawartości

Wyjazd do Cichlidenstandl z Tanganiką i Tan- Malem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja postaram się wziąć bo na tą chwilę nie wiem czy jest już po liftingu :-D. Leżała sobie w koszu na pranie :-D. Pomysł fajny . Rebelde miał robić koszulki jak widaćchętni by się znAleźli

-- dołączony post:

Kupione ryby cichlidenstadl zapakuje jak każdemu więc własne pojemniki nie są potrzebne

Opublikowano
Swoją drogą stasiu chcesz powiedzieć, że focisz karpie na które jeździsz, a po Photoshopie to dimidio?

Heh, dimidio nie jest po photoshopie ale karpie już tak i to jak najbardziej szczególnie mój PB z zeszłego roku ;-).

Opublikowano
To boxów styropianowych nie brać?

Zapewnione będą standardowe dla transportu ryb kartony ze styropianem w środku. Tak przywożone są ryby z afryki.

Swoją drogą organizator wycieczki firma Tan Mal poinformował o niespodziance która nas czeka na miejscu. Jest ona z segmentu degustacyjno-konsumpcyjnego :-D.

Opublikowano

kurcze już żałuję że mnie tam nie będzie :(

przynajmniej osłodzę sobie tym, że w poniedziałek spędzę cały dzień w afrykanerium :P

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.