dariush Opublikowano 7 Maja 2014 #1 Opublikowano 7 Maja 2014 Mam nietypową prośbę. Czy ktoś z Was mógłby pomóc mi zidentyfikować okleinę na poniższej szafce?
dariush Opublikowano 8 Maja 2014 Autor #3 Opublikowano 8 Maja 2014 Bardziej chodziło mi o to jakiego rodzaju wzór ma ta okleina, machoń, olcha w ten deseń.
deccorativo Opublikowano 8 Maja 2014 #4 Opublikowano 8 Maja 2014 Bardziej chodziło mi o to jakiego rodzaju wzór ma ta okleina, machoń, olcha w ten deseń. kolego my tu raczej o akwarystyce i rodzaje oklein to tak nie za zbytnio. Dobranie okleiny na podstawie zdjęcia jest mało dokładne. Proponuję byś tą prośbę skierował we właściwe miejsce - czyli do fachowców od oklein, jest ich na pęczki Tu masz jednego z nich OKLEINA SAMOPRZYLEPNA DREWNOPODOBNA 53 wzory 45cm (4181890020) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img04.allegroimg.pl/photos/400x300/41/81/89/00/4181890020@@AMEPARAM@@04@@AMEPARAM@@41/81/89/00@@AMEPARAM@@4181890020
dariush Opublikowano 8 Maja 2014 Autor #5 Opublikowano 8 Maja 2014 Dzięki kolego, Akwarystyka to nasza pasja. Wśród nas są piekarze, nauczyciele, astronauci może są i stolarze, stąd też moje pytanie na naszym forum. Pytam o okleinę, bo muszę zrobić szafkę pod akwarium i musi ona być oklejona taką okleiną. Producent już nie żyje, więc nie mogę zapytać u źródła.
deccorativo Opublikowano 8 Maja 2014 #6 Opublikowano 8 Maja 2014 Dzięki kolego, Akwarystyka to nasza pasja. Wśród nas są piekarze, nauczyciele, astronauci może są i stolarze, stąd też moje pytanie na naszym forum. Pytam o okleinę, bo muszę zrobić szafkę pod akwarium i musi ona być oklejona taką okleiną. Producent już nie żyje, więc nie mogę zapytać u źródła. rozumiem twoje rozterki ale jak napisał kolega paputek wygląda to na solidny ręcznie wykonany mebel oklejony prawdziwym fornirem a nie plastikową okleiną samolepną. Fornir to już technologie dla stolarza ale może są wśród nas stolarze. Chciałeś zidentyfikować rodzaj drewna to tylko tam gdzie cię skierowałem.
paputek25 Opublikowano 8 Maja 2014 #7 Opublikowano 8 Maja 2014 TO ZE fornir to duze prawdopodobienstwo , pytanie jaki wzór ? to raz , czym byl bejcowany malowany ? To dwa...bo sam wzor forniru moze byc roznie wykanczany...
traks Opublikowano 8 Maja 2014 #8 Opublikowano 8 Maja 2014 Najlepiej wyjąć półkę, pod pachę i do najbliższego punktu gdzie docinają płyty meblowe i coś dobrać
Rekomendowane odpowiedzi