dariush Opublikowano 1 Kwietnia 2014 #21 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Śpieszmy się Kochać ludzi, tak szybko odchodzą... Cytuj
CoolPhone Opublikowano 1 Kwietnia 2014 #22 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie zdążyłem go nawet poznać... Do zlotu miesiąc brakło. Młody facet, wielka tragedia. Tyle planów w głowie i to na pewno nie tylko akwarystycznych. "Życie choć piękne tak kruche jest[...]". Cytuj
danielj Opublikowano 1 Kwietnia 2014 #23 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Grześ, cóżeś boroku narobił... Twoja doma czekała, cera fatra straciła. Z kim teraz będę Barbórkę oblewoł? Z kim bede się na puszkę wybieroł? Oj chopie, żeś narobił.... Odppczywaj Grześ choć za wczas żeś się tam wybroł. Ale coż widać trza było tam u góry chopa do scharfa... Cytuj
Rafal.K2 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 #25 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Przykra sprawa. Spoczywaj w pokoju. Cytuj
Michał Opublikowano 1 Kwietnia 2014 #26 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 nie znałem Go, niemniej jednak bardzo mi przykro.... niech spoczywa w pokoju... Cytuj
skoczek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 #29 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 [*] .....w imieniu całej słonej społeczności akwarystów do której Grzegorz też należał PS: Jeśli ktoś miałby jakieś informacje na temat pogrzebu Grześka, to proszę o kontakt na PW Cytuj
greghor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 #30 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie zdążyłem poznać kolegi - mieliśmy się spotkać na najbliższym zlocie, ale widać okrutny los chciał inaczej. Spoczywaj w pokoju. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi