Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszę sie, ze sie podoba:) zastanawiam sie jeszcze nad jednym takim "modulem" nad kamolami z lewej. Zobaczy sie, poogladam to pare dni i przemyśle.

Opublikowano

Ja miałem tak zrobione tło dodatkowo pokryte cr 65 , jak była cieńsza warstwa cr65 ryby jak tylko wyczuły miekkie miejsce wyskubac potrafiły sporą dziure , młode nie skubały duze okazy zrobiły mi sporo dziur niezbyt ładnie to to wyglądalo ,nie radze .

Opublikowano

Testowalem to na przykładzie podkładek pod kamienie i do tej pory sie sprawdza przy dorosłej obsadzie (w większości). Wcześniej, gdy miałem styropian bez opalania wiecznie coś pływalo po tafli. Czas pokarze, to i ja wystawie opinię.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jednak się zdecydowałem na wklejenie drugiej części. Pierwsza już zarosła trochę i zauważyłem już skubanie, ale ubytków nie ma. Jest to na pewno jakaś alternatywa dla osób jak ja, którzy nie mają wanny w łazience, mieszkają w bloku i nie ma jak tego za bardzo wymoczyć po nałożeniu cr65. W szczególności jeśli jest to duże tło jak w moim przypadku.

Tutaj efekt końcowy

881D218E-5A7F-47D2-BEF4-980F814CE940_zpsf7upuxue.jpg

Opublikowano

Dzięki! Zdjęcie jest zrobione niestety telefonem, może dla tego tak to wygląda. Piasek znowu wygląda jakby się świecił, a w rzeczywistości tak nie jest. Telefony tego nie ogarniają:(

-- dołączony post:

Zapomniałem dodać, że ten kawałek po lewej jest zrobiony z dwóch kawałków 5cm przyklejonych silikonem jeden na drugi, a dopiero potem obrobiony. Jest zrobiony na połowe głębokości zbiornika i im bardziej w dół tym cieńszy. Pod nim jest dość ciemno, więc może o to Ci chodziło.