Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Za 2500 zł !!!!! Sorry

Przecież napisałem, że jeśli cena to nieporozumienie to OK.

mam propozycję wymiany ale musi mi więcej fotek podesłać

Nie wiemy co to oznacza więc poczekajmy i może kolega nas oświeci. A może chce wymienić na PS3 lub Xbox360 :D

Opublikowano
Ja na takim stelażu miałem akwarium 20 lat, co według kolegi to inwestycja na parę lat ?

Przy tak wysokim akwarium nie dosięgniesz dna, chyba ze masz bardzo długie ręce, lub stojak 50 cm.

Miales 900 litrowe akwarium na takim stelazu ??? Moze i jest wytrzymale ale szczerze to ja bym mial obawy :) Nowe akwarium 720L z szafka na allegro mozna wyrwac w podobnej cenie. Wolalbym miec troche nizsze 720 ale za to nowe niz taka wlasna robote. Wiem bo sam kupilem pare dni temu pelny zestaw wraz z pokrywa i wersja z drozsza szafka za 3700zl. Na wszystko przynajmniej jest 3 letnia gwarancja. A co do wygladu to nawet nie ma co porownywac. Dlatego moim zdaniem to zupelnie nie oplacalny interes. Pozdrawiam

Opublikowano

Wymiana nie za ps3 ale za moje narożne 390 litrów Wromaka. Ale zastanawiam się czy warto bo tylko wielkość szkła ciekawa a tak wymaga inwestycji szafka osprzęt itp. A ten zestaw proponowany przez Damiana widziałem wcześniej jest bardzo dobry. Monitoruję alledrogo od dwóch miesięcy :D

Opublikowano
Wymiana nie za ps3 ale za moje narożne 390 litrów Wromaka. Ale zastanawiam się czy warto bo tylko wielkość szkła ciekawa a tak wymaga inwestycji szafka osprzęt itp. A ten zestaw proponowany przez Damiana widziałem wcześniej jest bardzo dobry. Monitoruję alledrogo od dwóch miesięcy :D

Cena jest ok ,wielkość szkiełka słuszna, całość wygląda estetycznie tyle że masz daleko. Ale są firmy kurierskie które zajmują się takimi przesyłkami np. Schenken , Raben.

• Dziękuję 1
Opublikowano

No ten mi sie podoba ale Kwidzyn to 330 km w jedna strone... Najważniejsze, że kasa będzie więc za miesiąc zakupy.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.