Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Godzina 1:02, a ja niespodziewanie się obudziłem... sam nawet nie wiem dlaczego. Po chwili uslyszalem plusk i uderzenie. Wybiegłem szybko z łożka i oglądałem dookoła akwarium ( w sumie nie wiem po co bo mam obudowe zabudowaną z każdej strony ), po chwili zaś uderzenie tym razem z ziemi. Szybko za latarke i pod komodą zauwarzyłem mojego dominata rdzawego:/ Kurde nawet nie wiem jak go wyciągnąłem tak szybko to się działo:P Okazało się że wyskoczyl przez otwór na wentylator który chciałem zamontować. Skubaniec podskoczył na 8 cm i spadł z jakiś 1,3 m.

Kurcze nie umiem wytłumaczyć dlaczego się akurat teraz obudziłem ale niech mi ktoś powie że to przypadek :)

Całe szczęście że nie znalazłem go rano i nic mu nie jest po takim uderzeniu... nic ide dalej spać z biciem serca, musiałem się tym podzielić:)

Opublikowano

Chyba fazy księżyca tak na ryby działają :lol: . U mnie klka dni temu podoba sytuacja, ja straciłbym samca lethrino... prawie 10 cm ryba wyskoczyła przez szczelinę 2cm x 5 cm i walnęła na parkiet z podobnej wysokości. Oczywiście o 3.30 nawet nie pomyślałęm, że to może być ryba. Pierwsza myśl- coś dziwnym sposobem sadło z szafki, ewentualnie ktoś z domowników się tłucze (cholera, co ktoś miałby robić o 3,30 :?: :P ). Więc... położyłem się spać :twisted: . Dopiero jak po 10-15 minutach ciekawość zmusiła mnie, żebym się ruszył z wygodnego łóżka, znalazłem na podłodze lethrino. Szczęście, że nie zdepnąłem biedaka :lol: .

Jak wrzuciłem go do akwa, nie wyglądał najlepiej. Zataczał się, jakby chlał pół nocy :twisted: . To by częściowo tłumaczyło, jak znalazł się na podłodze :lol: . Oczywiście rano doszedł do siebie, ale głowa pewnie go bolała jeszcze cały dzień :wink: .

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.