Gość pfpp Opublikowano 11 Sierpnia 2007 #11 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Dal mnie sprawa jest prosta. Napisz do root@staszic.waw.pl prosbe o zablokowanie strony spowodowane kradzieza Twoich praw autorsich mimo poinformowania o koniecznosci uzyskania zgody. Zazadaj zablokowania w przeciwnym razie bedzie oznaczalo to zgode na lamanie ustawy o prawach autorskich przez administratora serwisu. Cytuj
harisimi Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor #12 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Napisałem mu o tym a dosłownie przed chwilą znalazłem to co napisałeś PFPP nie dostałem info o twojej odpowiedzi i teraz dopiero to przeczytałem. Są jednak wakacje chłopak moze być na wyspach kanaryjskich albo w bieszczadach poczekam do rozpoczęcia roku szkolnego nie usunie będe interweniował u władz szkoły. Cytuj
Gość pfpp Opublikowano 13 Sierpnia 2007 #13 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Sprawa rozwiazana. Oto tresc listu jaka dostalem od autora strony "Witam! W pierwszych słowach mojego listu chciałbym przeprosić za nielegalne wykorzystanie Pańskich kolegów zdjęć. Na moje usprawiedliwienie mogę podać tylko fakt że strona była robiona tylko i wył Cytuj
harisimi Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor #14 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Również otrzymałem list o podobnej treści. Sprawę uważam za zamkniętą. Dzięki koledzy za zmasowany atak . Cytuj
czester_ Opublikowano 13 Sierpnia 2007 #16 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Także dostałem taki sam:D Ale powiem wam że to akwarium mi spokoju nie daje.. biedactwa:( Cytuj
Łonio Opublikowano 4 Czerwca 2008 #17 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Podepnę się. edyta: ok, sprawa rozwiązana :] Cytuj
sysgone Opublikowano 4 Czerwca 2008 #18 Opublikowano 4 Czerwca 2008 no to juz mu emaila, niech sciąga Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi