harisimi Opublikowano 15 Lutego 2014 #11 Opublikowano 15 Lutego 2014 Liczę na to że kupisz sa teraz 3 gatunki w Tan Malu i nie za duże wiec sadze że mają ich dużo i są bdb jakości. Liczę że zrewanżujesz się mi a raczej nam opowiadając o tych niepoznanych pięknych i ciekawych rybach. Co nie przeszkadza w kwestii tej nalewki jak się spotkamy to na pewno będziemy się sobie rewanżować liczę, że w lipcu na spływie a nie na ZB we Wrocku
danielj Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor #12 Opublikowano 15 Lutego 2014 Lipiec to gorący u mnie miesiąc i z urlopami ciężko Ale jeśli się wyrwę Będzie więc układ taki: Labeotropheus Fuelleborni Katale (OB) Pseudotropheus troheops red fin Hai Reef Petrotilapia sp. yellow chin Chewere Pseudotropheud Demasoni , coby dziury pozatykać
harisimi Opublikowano 15 Lutego 2014 #13 Opublikowano 15 Lutego 2014 Dla mnie bajkowa obsada Interesująca niespotykana i piękna. Ciekawy jestem jak korduple demonki będą sobie radziły w takiej obsadzie ale wg mnie właśnie tak jak to napisałeś pozatykają dziury wydatnie je przy tym ozdabiając
Przezda Opublikowano 15 Listopada 2014 #14 Opublikowano 15 Listopada 2014 i jak to się zakończyło? Są gdzieś zdjęcia akwarium z obsadą?
danielj Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor #15 Opublikowano 16 Listopada 2014 Jeszcze nie ma.... Ale jeszcze Sprzęt już jest i tylko brak czasu. Zostało zrobienie tła i zalewanie. Choć kusi mnie jak u Ciebie by kupić BTN i nie bawić się kolejny raz z zaprawami. Ale założenia zostają te same, tylko akwa się zmniejszyło na 160x60x60cm. W TanMalu mają właśnie L. fuelleborni Katale OB i to mnie chyba troszkę przyspieszy
Rekomendowane odpowiedzi