rawa Opublikowano 3 Lutego 2014 #1 Opublikowano 3 Lutego 2014 Jadę o rypcie do Trzebini w najbliższą sobotę 8 lutego z natchymiastowym powrotem po tej samej trasie - wolne 3 miejsca w Toyocie Auris na trasie : Zielona Góra 9:00 Nowa Sól 9:20 Polkowice 9:40 Lubiń 10:00 Legnica 10:20 Dalej A4 na Śląsk Oczywiście wizyta umówiona z panem Marcinem. Jeśli ktoś jest chętny proszę o prywatna wiadomość z numerem telefonu
ari1988 Opublikowano 5 Lutego 2014 #2 Opublikowano 5 Lutego 2014 przejechal bym sie z checią ale dopiero 10 bede w polsce szkoda
Damian780425 Opublikowano 6 Lutego 2014 #3 Opublikowano 6 Lutego 2014 Witaj mam jedną uwagę czy aby za szybko po te ryby się nie wybierasz ? Z tego co wiem to dopiero zakłasasz zbiornik. Ja zalałem wystartowałem 18 stycznia i jestem w połowie cyklu azotowego No2 zaczyna spadać I gdybym wiedział jak będą cierpiały ryby startowe to napewno bym się na nie nie zdecydował. Pozatym do tan mal masz 100 km za kase na paliwo kupiłbyś niezłe rybska w gorzowie. Jednak jeśli się będziesz wybierał to powiedz czy w drodze powrotnej nie przejechałbyś przez żary ? Pozdrawiam
rawa Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor #4 Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie napisałeś tylko daty i godziny kiedy powinienem jechać - to już prawie inwigilacja.
Damian780425 Opublikowano 6 Lutego 2014 #5 Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie napisałeś tylko daty i godziny kiedy powinienem jechać - to już prawie inwigilacja. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi