rojna Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor #11 Opublikowano 3 Lutego 2014 darek_vn ok w takim razie jeszcze spróbuję raz użyć więcej siły, może faktycznie nie jest całkowicie dociśnięty. Napiszę po 17.
traks Opublikowano 3 Lutego 2014 #12 Opublikowano 3 Lutego 2014 Właśnie sprawdziłem u siebie, i po zaciśnięciu tej czarnej wajchy, nawet mocno szarpiąc nie ma możliwości wyjąć zaworów. Ja osobiście dla bezpieczeństwa przed jakimś nie kontrolowanym wyciekiem mam kubeł postawiony w plastykowej misce (wycięta z 5 l baniaka po płynie do spryskiwaczy samochodowych) a w środku prosty czujnik wody kupiony kiedyś za grosze na allegro. 1
pablojogi Opublikowano 3 Lutego 2014 #13 Opublikowano 3 Lutego 2014 na bank nie dociśnięte masz, też mam HW tyle że 303B i od 3 lat bez zarzutu działa i zero przecieków także złego słowa o nim nie powiem, sprawdź dokładniej!!! 1
rojna Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor #14 Opublikowano 3 Lutego 2014 Okazuje się, że udało się teściowi wcisnąć zawory głębiej, jak tu ktoś pisał teraz jest równo z pokrywą, nie odstaje. 2 uszczelki są. Jeszcze nie sprawdzaliśmy efektu, zrobimy to wieczorem. Widocznie ja nie mam siły a mąż bał się wciskać żeby nie zepsuć - zobaczymy czy zadziała. Modły teraz żeby działał traks - czujnik wody? Super sprawa!!
Maciej Opublikowano 3 Lutego 2014 #15 Opublikowano 3 Lutego 2014 Jak już zawory weszły do końca i wajcha jest zamknięta możesz spać spokojnie
marek_z_81 Opublikowano 6 Lutego 2014 #16 Opublikowano 6 Lutego 2014 Okazuje się, że udało się teściowi wcisnąć zawory głębiej, jak tu ktoś pisał teraz jest równo z pokrywą, nie odstaje. 2 uszczelki są. Jeszcze nie sprawdzaliśmy efektu, zrobimy to wieczorem. Widocznie ja nie mam siły a mąż bał się wciskać żeby nie zepsuć - zobaczymy czy zadziała. Modły teraz żeby działał I jak, cieknie?
edzzio Opublikowano 7 Lutego 2014 #17 Opublikowano 7 Lutego 2014 A ja się podłączę do tematu znajomy chce właśnie kupić filtr tej firmy tylko że hw-304b 2000l/h co o nim sądzicie? cena jakoś 250 zł więc drogi nie jest a przepływ ma dobry
Gość pemergency Opublikowano 7 Lutego 2014 #18 Opublikowano 7 Lutego 2014 A ja się podłączę do tematu znajomy chce właśnie kupić filtr tej firmy tylko że hw-304b 2000l/h co o nim sądzicie? cena jakoś 250 zł więc drogi nie jest a przepływ ma dobry Jeśli nowy to niech bierze, dobra cena. Mam taki w drugim baniaku z lampą UV spisuje się bardzo dobrze. Oczywiście jest różnica w jakości wykonania w stosunku do drugiego filtra, którego używam tj. Fluval 406, ale nie jest to różnica warta 500zł więcej.
brazylia Opublikowano 7 Lutego 2014 #19 Opublikowano 7 Lutego 2014 A ja się podłączę do tematu znajomy chce właśnie kupić filtr tej firmy tylko że hw-304b 2000l/h co o nim sądzicie? cena jakoś 250 zł więc drogi nie jest a przepływ ma dobry Bierz smialo, uzywalem taki u siebie ponad 2 lata, zero problemow.
Rekomendowane odpowiedzi