klepus112 Opublikowano 2 Stycznia 2016 #11 Opublikowano 2 Stycznia 2016 A moglbym prosic o zdjecie jak sie prezentuje 1800k z tylu akwarium?z gory bardzo dziekuje
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Stycznia 2016 #12 Opublikowano 2 Stycznia 2016 A moglbym prosic o zdjecie jak sie prezentuje 1800k z tylu akwarium?z gory bardzo dziekuje ...spójrz na moją stopkę albo zajrzyj do mojej galerii.
Londo Opublikowano 2 Stycznia 2016 #13 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam Jak kupilem akwarium (Fluval Roma 240) to Power Glo i Aqua Glo byly w zestawie. Na poczatku mialem Aqua glo z przodu Power Glo z tylu, po jakims czasie bylo mi za jasno, wykrecilem Aqua Glo zostawilem Power Glo z tylu ( pisalem do producenta czy sa jakies przeciwskazania w uzywaniu jednej swietlowki, czy strace gwarancje , itp - odpowiedz byla taka aby najlepiej zalozyc jakas przepalona swietlowke aby zabezpieczyc gniazda przd wilgocia) . Bylo lepiej dzialalo przez kilka miesiecy. Teraz mam modyly LED i sterownik LedDimmerPro - IMHO jest jeszcze lepiej. Pozdrawiam Londo
LECHPL Opublikowano 2 Stycznia 2016 #14 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jeśli chodzi o świetlówki to wystarczy jedna jbl marine day 15000k i jest rewelacja, umiejscowiona bardziej z przodu nigdy z tyłu. 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Stycznia 2016 #15 Opublikowano 2 Stycznia 2016 umiejscowiona bardziej z przodu nigdy z tyłu. ...masz namyśli tę świetlówkę czy w ogóle ? -- dołączony post: ...już wiem Lechu .Ja faktycznie wpisałem ,że mam z tyłu a mam z przodu:) Jakaś pomroczność chyba mnie dopadła. Przepraszam za zamieszanie..a wpis już poprawiłem. -- dołączony post: ...mało tego to mam czarny odbłyśnik który jeszcze bardziej kieruje światło do przodu i stąd nie widać mojego tła a jest strukturalne co ginie przy takim oświetleniu dając większą głębie. O czym innym pisałem a o czym innym myślałem:)
danielj Opublikowano 2 Stycznia 2016 #16 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ja mam u siebie Ati Blue Plus i w połączeniu z Ati Purple i diodami 6500K bardzo ładnie się prezentuje
Londo Opublikowano 3 Stycznia 2016 #17 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Lol Ja czytajac rep @AndrzejWalb tez napisalem ze mialem z tylu, a mialem z przodu . Diody mam teraz z przody lekko pod katem na tyl
Rekomendowane odpowiedzi