Chore pyszczaki zdychają (cykl azotowy)
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
-
Piękny dominant Film niczym z jeziora Malawi, szacun
-
Mały, ale wariat Metriaclima sp.Membe Deep 2023-09-20_1695242027736.mp4 Samiec ok 8-9 cm Kupiony w marcu jako 4 cm siurek. Podrosło mu się i szumi po baniaku.
-
@TomekT życzę Ci, żebyś miał więcej samic niż u mnie się trafiło Mam słabość do tego gatunku, ale jak teraz mi on "odpadnie" to już się chyba poddam
-
@Vrzechu Tło też zaczyna punktowo zarastać, bardziej z lewej strony, od okna. Dwie sztuki Msobo (w tym jedna najmniejsza ze wszystkich 10) dostały takiego lekko "brudnego" żółtego koloru - może to początek wybarwiania? Zobaczymy, bo jeszcze maluchy są i może za wcześnie, albo po prostu wydaje mi się. 🙂
-
@TomekT no fajnie baniaczek zaczyna rozkwitać ciekaw jestem jak u Ciebie będzie wyglądało dojrzewanie Msobo Magunga Jak tło pokryje się nalotem to będzie już naprawdę super
-
@Vrzechu Dzięki. Proszę uprzejmie, dzisiejszy wieczór w akwarium. 😉 Kamienie trochę zbrązowiały. Hydroponika nieco się rozrosła.
-
@TomekT Tomku, wrzuciłbyś w wolnej chwili zdjęcie baniaka na jednym kadrze ciekaw jestem jak teraz prezentuje się ten zacny zbiorniczek
-
Cześć, akwarium 200l. Ryby wpuszczone 1,5 miesiąca temu. Obecnie pływa 16 Saulosi (do późniejszej redukcji). 11 z nich rośnie w oczach, 5 jakby nic nie urosły od początku. Karmię 2x dziennie. Pokarmy NF plant S, NF supreme plant S, NF cichlid S (2x w tygodniu), 1x tydzień D-allio oraz Spirulina w płatkach O. S. I.. Pytanie, czy mogę do diety dodać artemię z własnego wylęgu? Czy też powyższe wystarczą w zupełności?
-
Dzięki za propozycję TomekT, ale pozostanę raczej przy moim pierwszym wyborze.
-
Jak masz możliwość osobistego zakupu to kup to które jest ładniej wykonane. Mam 63l i silikon nierówno położony, trochę to kiepsko wygląda.
-
-
Topics
-
Images
Recommended Posts