xrx Opublikowano 12 Stycznia 2014 #21 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dobrałeś już obsadę? Można fotki baniaka Interesuje mnie jak rozwiązałeś parę spraw Ja obsadę prawie dobrałem lecz jeden z forumowiczów słusznie zauważył nadmiar żółci Czyli yellow, saulosi i rdzawy czy możecie doradzić czy tu pasuje aulonocara najlepiej koloru czerwonego?. Myślę, że trzy gatunki pyszczaków i jeden aulonocary może być?
rall Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor #22 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Myślałem o johannii Tutaj nie byłoby problemu żywieniowego. Czyli perlmutt+sprengerae+johannii Cześć. Przepraszam, że tak długo nie pisałem. De facto baniak jest brata, ale on jest na bakier z forami, więc ja zajmuje się częścią logistyczną, on działaniem. I działa.... powoli. Jeżeli chodzi o Liste Perez666 To optycznie tylko johannii się bratu podobają, pozostałe dwie mniej. Choć może tylko na zdjęciach wyglądaja mniej atrakcyjnie niż w rzeczywistości? Powiedzcie jeśli mam racje. Dziś brat przejrzy liste ze sklepu malawian bo tam sugerowaliscie dokonać zakupów. Zaproponowałem mu kilka, żeby dobrał na zasadzie castingu, wrzuce tutaj te 5-6 gatunków a wy proszę odpowiedzcie tak/nie. W ten sposób przefiltrujemy listę i dobierzemy obsadę. Jak myślicie, dorzucić tam w tyle kryptokorne/anubiasa?
xrx Opublikowano 26 Stycznia 2014 #23 Opublikowano 26 Stycznia 2014 No pewnie ja mam anubiasy i jeszcze żyja. Gorzej z nurzańcem. Daj fotki
rall Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor #24 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Anubiasa trzymasz w piasku, czy do kamienia przywiazany?? Co do ryboli, mam liste od brata, proszę o przefiltrowanie co się nada, co nie. Nimbochromis venustus Melanochromis sp. northern blue F1 Cynotilapia afra Red Top Likoma Aulonocara stuartgranti, Usisya F1 Aulonocara sp Fire Fish Red Dragon Metricalima zebra Chilumba Maison Reef F1 Cynotilapia afra Cobwe F1
xrx Opublikowano 29 Stycznia 2014 #25 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Anubiasy mam przyciśnięte skałkami w pobliżu dna jednego musiałem przywiązać bo zaczyna się przekopywanie akwarium co do ryb są tu bardziej obeznani ja sam miałem duży dylemat więc się nie wypowiem
rall Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor #26 Opublikowano 2 Lutego 2014 Hej, Na innym forum zaproponowano mi 3 kombinacje. Wszystko w układzie 2+5. Co sądzicie? Cynotilapia afra Metraclima msobo "magunga" Melanochromis cyaneorhabdos "maingano” Cynotilapia afra Melanochromis cyaneorhabdos "maingano" Labidochromis caeruleus Cynotilapia afra Metraclima msobo "magunga" Melanochromis parallelus
Bourbon Kid Opublikowano 2 Lutego 2014 #27 Opublikowano 2 Lutego 2014 Metraclima msobo "magunga" w układzie 2+5 nie widzę tego, moim zdaniem nawet samice nie dogadają się na tak krótkiej przestrzeni
Rekomendowane odpowiedzi