Hodowla Malawi Śląsk
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Ogłoszenia
-
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
Nie znam . Ale jest na FB https://www.facebook.com/martin.ruprecht.14/ Może któryś z kolegów zna bo bywał na spotkaniach w Pokrzywnej. Koledzy też tam jeździli do jego hodowli . Przemek @Przemas1303 może mieć . -
Przez sj1950 · Opublikowano
Znasz może jego adres mailowy? -
Pytanie do tych, którzy stosują shrimp do karmienia ryb. Przed laty, karmilem ryby podając im raz w tygodniu zamrozony shrimp, nie dodając do niego agaru. Ryby zjadały go błyskawicznie. Nie dochodziło do żadnego zanieczyszczenia wody. Obecnie zastanawiam się czy kontunuować tą metodę czy też dodawać agar. Ciekaw jestem jak ryby jedzą taki shrimp sklejony agarem. Proszę o Wasze opinie. -
@sj1950 Chodziło mi o tę hodowle : -
Spytam. Dziękuję. -
Link do imprezy akwarystycznej we Wrocławiu https://www.facebook.com/events/1576563137812093/?active_tab=about -
@sj1950Spytaj się @Duckdub. Om może mieć namiary na Czechy. -
Przez Ossek · Opublikowano
Dziura, w którą falownik wchodzi na wcisk Puszczony dołem wzdłuż tylnej ściany akwarium. -
Przez Jargos · Opublikowano
Ponawiam prośbę kupię/przyjmę : Samca C.moorii, 2-3 samce M. Msobo Magunga, Samca M. Lombardoi. Wysyłka, odbiór osobisty Warszawa - S7 - Gdańsk -
Szukam namiarów na sprawdzone firmy akwarystyczne w Czechach i Słowacji zajmujące się dystrybucja ryb z Malawi.
-
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi