DinopPL Opublikowano 16 Grudnia 2013 #1 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Cze, mam Akwa 250L 120x45x45 http://akwanet.pl/utility/calc.php, i chciałbym rozpocząć przygodę z pysiami <: , myślałem coś o: -Labidochromis caeruleus -Maylandia zebra do akwa mam skałki wapienne oraz piasek i taśme RGB ledd by mieć oświetlenie napiszcie czy może tak być ;D albo 1 gatunkowe same Yellow czy z zeberkami z góry thx ! Pozdro Poprawiłem linka - nabe
Slawek-meszek Opublikowano 16 Grudnia 2013 #2 Opublikowano 16 Grudnia 2013 -P.Yellow -P.Zebra A co to jest jedno i drugie?? Jak możemy nie używać nazw oryginalnych. Wpisując w google od razu widzisz o co chodzi. A wpisując Twoje nazewnictwo co widzisz. P. yelllow to chyba chodzi o Labidochromis caeruleus- yellow P zebra to nie bardzo kojarze o co chodzi może o Metriaclima estherae rede red lub blue??
DinopPL Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor #3 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Labidochromis caeruleus - pyszczak yellow Maylandia zebra - pyszczak zebra ??
Slawek-meszek Opublikowano 16 Grudnia 2013 #4 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Nasz postplity yellow jak najbardziej na tak. Ja odpuścił bym sobie tą zebre za duża do Twojego zbiornika. Proponuje Melanochromis cyaneorhabdos maingano, Cynotilapie afra Jalo Reef, Cynotilapie cobwe, Cynotilapie sp hara, Poczytaj tu może coś znajdziesz http://forum.klub-malawi.pl/obsady-zbiornikow-2013-t21076.html
DinopPL Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor #5 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dobra ja Dzięki mam już obsadę ! Nowy baniaczek zostanie założony 25 grudnia a w styczniu by był czas na odstanie wody kupie i wpuszczę ryby ! !
Bezprym Opublikowano 16 Grudnia 2013 #6 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Tylko wybierz 2 gatunki nie więcej
DinopPL Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor #7 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Tak wiem ! zostaje maingano i yellow )
Rekomendowane odpowiedzi