Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam tło Juwela Poster 2 zwykła rolka z obrazkiem

W jaki sposób to dobrze przykleić muszę mieć klej czy może

macie jakieś swoje sposoby na przyklejenie tego obrazka z tyłu akwarium

Opublikowano
Witam

Mam tło Juwela Poster 2 zwykła rolka z obrazkiem

W jaki sposób to dobrze przykleić muszę mieć klej czy może

macie jakieś swoje sposoby na przyklejenie tego obrazka z tyłu akwarium

Kolego najlepiej na specjalny klej fix też od juwela!

Ja kiedyś próbowałem innymi sposobami ale po jakimś czasie efekt się pogarszał !

Opublikowano

A Pan w zoologicznym powiedział mi że na olej się to kładzie że wysmarować olejem tło juwel i przyłożyć ponoć się trzyma rewelacyjnie

Czo o tym myślicie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem z tym tłem przykleilem go na ten klej juvela chociaż to wcale nie jest klej tylko jakiś olej

i było wszystko ok wlalem wodę i po dwóch tygodniach od góry zaczyna odlazic i robią się takie bable powietrzne dałem tego kleju ale nic nie pomaga

nie wiem czy to od wody to tło się nie pomarszczylo trochę co teraz można z tym zrobić bo boję się że to będzie się pogarszalo

czy mieliście coś podobnego jak to teraz przykleic

Gość pemergency
Opublikowano
Mam problem z tym tłem przykleilem go na ten klej juvela chociaż to wcale nie jest klej tylko jakiś olej

i było wszystko ok wlalem wodę i po dwóch tygodniach od góry zaczyna odlazic i robią się takie bable powietrzne dałem tego kleju ale nic nie pomaga

nie wiem czy to od wody to tło się nie pomarszczylo trochę co teraz można z tym zrobić bo boję się że to będzie się pogarszalo

czy mieliście coś podobnego jak to teraz przykleic

Przykleiłeś to tło w środku? :) Jeśli nie, czyli przykleiłeś na zewnątrz, to co ma piernik do wiatraka (nalanie wody)... ???

Tak czy inaczej...

- jeśli przykleiłeś w środku to na Twoim miejscu bym to wyciągnął bo to był bardzo kiepski pomysł.

- jeśli na zewnątrz, to jedyny sposób jaki przychodzi mi do głowy to upuścić wody do 1/4, odsunąć od ściany i przykleić jeszcze raz.

W obu przypadkach najlepszym wyjściem będzie jak dasz czarne pcv do środka, zamiast tych śmiesznych oklein, które i tak wyglądają w akwarium jak pół d.py zza krzaka, ale to tylko moje zdanie, a Ty zrobisz jak uważasz. Pozdrawiam