Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do lampy doszły niebieskie ledy cree fajna barwa wyszła , jednak na focie wyszła dość dziwna poświata normalnie tego nie widać ? Co do porośniętych kamoli to niestety tylko okrzemki ale chyba zaczynają powoli zanikać. Myślę nad zmianą piachu :-) .

Opublikowano

Co do piachu to faktycznie wydaje się jasny. Sam taki miałem dość długo i wiem jakie to kłopotliwe. Wymieniłem na Kreisel i powiem Ci, że była to najlepsza decyzja jeśli chodzi o zmianę wystroju. Kolor piachu w wodzie jest zupełnie inny niż w worku czy wiaderku, jest naturalny. Przede wszystkim nie rzucają się w oczy nieczystości tak jak na białym kwarcu.

Opublikowano

Potwierdzam Kreisel wali na kolana wszystkie piaski/żwirki itd. W akwarium wygląda bardzo naturalnie, a wcale nie jest taki ciemny jakby się wydawało. Polecam ! Akwarium nabrało klimatu, bardzo ładne !

Opublikowano

Jak porośnie zielonym glonem będzie super ;) Faktycznie ta niebieska poświata trochę psuje efekt, ale jak w rzeczywistości jej nie widać to OK.

Mały OT :)

Film z akwarium Damiana będzie można zobaczyć jeszcze dzisiaj (jak się nic nie posypie) na klubowym kanale KM. Serdecznie zapraszam.

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Odgrzewanie kotleta ;-)

1 Oświetlenie dzienne

2 W trakcie "zachodu słońca"

3 Tuz przed zgaśnięciem

4e079e550f8212cfmed.jpg

5daefe2a84fc1e7dmed.jpg

c5011276cee58146med.jpg

Trawka doświetlona jednym led halogenem 3w barwy ciepłej który gaśnie jako ostatni . Efekt dość ciekawy i może trawsko odżyje.

I krótki YouTube

Zachód słońca w akwarium. - YouTube