chemik666 Opublikowano 30 Października 2013 Autor #11 Opublikowano 30 Października 2013 Niestety nie mam takich mozliwosci ..nie bd mial gdzie oddac .nie mam nawet gdzie kupic ..beda jechaly jakies 250 km pksem..wiec kupie od razu potrzebna ilosc.Dzieki panowie obsada jak najbardziej mie sie podoba czytam juz pol dnia o nich:P czekam na dostawe z allegro i dzialam. Ps mam sporo ryb,roslin do ODDANIA ale to z towarzyskiego,jesli ktos chetny czekam na info najlepiej meil chemik666@op.pl Tylko osobiscie Ciechanów
nabe Opublikowano 30 Października 2013 #12 Opublikowano 30 Października 2013 Tak gwoli ścisłości, polecam skorzystanie z naszej Giełdy do tego celu.
chemik666 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor #13 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam,juz jest planowana obsada: Rybki naprawde energiczne ganiaja sie cały czas od rana.. One tak maja?
CoolPhone Opublikowano 7 Grudnia 2013 #14 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Pysie to istny żywioł więc będzie tak cały czas. Afra plus Yellow to bardzo ładny duet. Powodzenia.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 7 Grudnia 2013 #15 Opublikowano 7 Grudnia 2013 ..i pamiętaj ,że te najłagodniejsze nie są wcale łagodne:)) Są tylko najłagodniejsze!!
Rekomendowane odpowiedzi