Guban88 Opublikowano 23 Października 2013 Autor #12 Opublikowano 23 Października 2013 Akwa na tą chwilę: Dziś pewnie dojdzie deszczownica , muszę przerobić kabel od mechanika na dłuższy i brać się za przesiadkę [300] Malawi [102] Malawi
Kriso Opublikowano 23 Października 2013 #13 Opublikowano 23 Października 2013 Ładnie to mieszkanko urządzone:) . Ryby dopełnią dzieła i nic tylko cieszyć oczy widokiem
pablojogi Opublikowano 23 Października 2013 #14 Opublikowano 23 Października 2013 zacnie to urządziłeś- powodzenia!!!
Andrzej Głuszyca Opublikowano 23 Października 2013 #15 Opublikowano 23 Października 2013 ...bardzo ładnie wygląda!!
Żurek87 Opublikowano 23 Października 2013 #16 Opublikowano 23 Października 2013 Super i wszystko dobrze przemyślane - powodzenia;)
Jarosław Woźniak Opublikowano 23 Października 2013 #17 Opublikowano 23 Października 2013 Co do szafki to mam małe zastrzeżenia... po pierwsze-lepiej bym tego nie zrobił!!! po drugie-jest śliczna,gratulacje!!!! Co do wystroju,to nie mam żadnych zastrzeżeń.jest super!!! Reszty dopełnią mieszkańcy zbiornika. Powodzenia...
stan Opublikowano 23 Października 2013 #18 Opublikowano 23 Października 2013 No widzę, że twoja praca dała świetny efekt ( taki jak lubi mbuna) ! Powodzenia przy pracach ,,przelewowych".
Guban88 Opublikowano 23 Października 2013 Autor #20 Opublikowano 23 Października 2013 No właśnie zamontowałem niedawno deszczownicę do mechanika. Jutro biorę się za biologa ,i muszę skoczyć po jakaś skrobaczkę do miasta bo szyby całe zawalone kamieniem raczej, jak i wszystko w środku.Przez to kamienie trochę zbladły hehe. Frontową wyczyściłem sobie gąbeczką ale tylna i boczna , są tam małe odległości od kamieni do szyby i dlatego w takową skrobaczkę muszę się zaopatrzyć. Jeśli chodzi o samą przeprowadzkę na to akwa z małego szczególne podziękowania dla stan76. Myślę że wszystko pójdzie gładko i szybko Jego pomoc okazała się bardzo przydatna dlatego że jeszcze takiego procesu nie przeprowadzałem u siebie [300] Malawi [102] Malawi
Rekomendowane odpowiedzi