Skocz do zawartości

Spotkanie członków Naszego Klubu Malawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak więc panowie proszę w tym temacie jeszcze raz odnieść się kto chce taką ilość kiełbasy miec zamówiona od greghora na spotkaniu. Kto się nie odniesie w tej sprawie będzie równoważne, że nie chce zamawiać kiełbasy od greghora. Termin zamówienia towaru mija w środe wieczorem

A jeżeli ktoś będzie chciał 1kg tzn że nie zamówicie tej osobie.

Opublikowano

Zgodnie z zapowiedzią dzisiaj mija termin składania zamówienia na kiełbasę od greghora !

Zgodnie z tym co napisaliście to 9 osób zadeklarowało zamówienie kiełbasy od greghora. Są to;

- stan76

- perez666

- crav

- luk5007

- mutek78

- JarekS

- Yaro

- harnas

- aarset

Co nam daje 13,5kg kiełbasy ! A więc proszę greghora o zamówienie takiej ilości kiełbasy na ognisko i danie odpowiedzi w temacie czy będzie to zrealizowane. Dziękuję !

Opublikowano

za dużo tej demokracji.

kupić dla wszystkich po 1,5 kg i tyle.

jak zaczniemy liczyć tak wszystko to następnej imprezy nikt nie będzie chciał robić, bo jeden lubi szynkę drugi nie, ja zapłacę za boczek a ja tylko za ziemniaki.

robimy imprezę wspólnie i tyle.

Opublikowano
za dużo tej demokracji.

kupić dla wszystkich po 1,5 kg i tyle.

jak zaczniemy liczyć tak wszystko to następnej imprezy nikt nie będzie chciał robić, bo jeden lubi szynkę drugi nie, ja zapłacę za boczek a ja tylko za ziemniaki.

robimy imprezę wspólnie i tyle.[/quote

Trzy osoby nie zadeklarowały czy chcą czy nie chcą kiełbachy ! Nie wiem może nie mają ochoty na kiełbachę nie wnikam ich sprawa , na siłę nikogo nie będe zmuszał ;-)!

Tak czy siak nie mogę się doczekać tego spotkania.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.