yaro Opublikowano 11 Listopada 2013 #132 Opublikowano 11 Listopada 2013 i dla mnie 1,5 greghor - jak się umawiamy? Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor #133 Opublikowano 11 Listopada 2013 Tak więc panowie proszę w tym temacie jeszcze raz odnieść się kto chce taką ilość kiełbasy miec zamówiona od greghora na spotkaniu. Kto się nie odniesie w tej sprawie będzie równoważne, że nie chce zamawiać kiełbasy od greghora. Termin zamówienia towaru mija w środe wieczorem A jeżeli ktoś będzie chciał 1kg tzn że nie zamówicie tej osobie. Cytuj
stan Opublikowano 11 Listopada 2013 #134 Opublikowano 11 Listopada 2013 Pewnie, że zamówimy. Jedynie zamysł był taki żeby było po równo ;-) ! Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor #135 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zapytałem tak proforma. I niech nikt tego nie odbierze że nie chce 1,5kg. Po prostu zadałem pytanie aby wszystko było jasne. Cytuj
stan Opublikowano 12 Listopada 2013 #136 Opublikowano 12 Listopada 2013 Panowie określać się z ,,habaniną" do jutra termin ;-) ! Cytuj
stan Opublikowano 13 Listopada 2013 #137 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgodnie z zapowiedzią dzisiaj mija termin składania zamówienia na kiełbasę od greghora ! Zgodnie z tym co napisaliście to 9 osób zadeklarowało zamówienie kiełbasy od greghora. Są to; - stan76 - perez666 - crav - luk5007 - mutek78 - JarekS - Yaro - harnas - aarset Co nam daje 13,5kg kiełbasy ! A więc proszę greghora o zamówienie takiej ilości kiełbasy na ognisko i danie odpowiedzi w temacie czy będzie to zrealizowane. Dziękuję ! Cytuj
yaro Opublikowano 13 Listopada 2013 #138 Opublikowano 13 Listopada 2013 za dużo tej demokracji. kupić dla wszystkich po 1,5 kg i tyle. jak zaczniemy liczyć tak wszystko to następnej imprezy nikt nie będzie chciał robić, bo jeden lubi szynkę drugi nie, ja zapłacę za boczek a ja tylko za ziemniaki. robimy imprezę wspólnie i tyle. Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor #139 Opublikowano 13 Listopada 2013 Chciałem Was poinformować że mnie nie będzie na spotkaniu. Wyszło tak a nie inaczej, cóż mogę Was tylko przeprosić. Sorki Cytuj
stan Opublikowano 13 Listopada 2013 #140 Opublikowano 13 Listopada 2013 za dużo tej demokracji. kupić dla wszystkich po 1,5 kg i tyle. jak zaczniemy liczyć tak wszystko to następnej imprezy nikt nie będzie chciał robić, bo jeden lubi szynkę drugi nie, ja zapłacę za boczek a ja tylko za ziemniaki. robimy imprezę wspólnie i tyle.[/quote Trzy osoby nie zadeklarowały czy chcą czy nie chcą kiełbachy ! Nie wiem może nie mają ochoty na kiełbachę nie wnikam ich sprawa , na siłę nikogo nie będe zmuszał ;-)! Tak czy siak nie mogę się doczekać tego spotkania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi