Michał Opublikowano 31 Sierpnia 2013 #1 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam wszystkich Malawistów! Moja przygoda z akwarystyką trwa już ponad 25 lat, ale pyszczaki z Malawi pojawiły się pierwszy raz. Woda tu gdzie mieszkam ma idealne parametry, zgromadziłem sporą liczbę skałek i kamieni. Poza tym kocham Afrykę Do założenia zbiornika z pyszczakami zainspirował mnie cykl artykułów w Magazynie Akwarium autorstwa Pana Wojciecha Sierakowskiego. Akwarium ma 180 litrów, długość 100 cm. Wyposażenie to filtr zewnętrzny JBL Cristal Profi, tradycyjny filtr gąbkowy podłączony do pompki napowietrzającej, grzałka FLUVAL E200, pokrywa z oświetleniem LED własnej roboty.
Slawek-meszek Opublikowano 31 Sierpnia 2013 #2 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ten tema jest do przedstawienia się i swojego akwarium. Pamiętajmy że nie piszemy tu nic o obsadzie. Wszystkie posty nie na temat będą podlegały kasowaniu.
tom77 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 #3 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witaj na forum Do założenia zbiornika z pyszczakami zainspirował mnie cykl artykułów w Magazynie Akwarium autorstwa Pana Wojciecha Sierakowskiego. W moim przypadku zamiast Magazynu Akwarium było Nasze Akwarium.
harisimi Opublikowano 1 Września 2013 #4 Opublikowano 1 Września 2013 Witam i ja. Ciszę się, że bylem inspiracją dla ludzi aby założyli Malawkę ... chętnie będę nadal doinspirowywał każdego w Waszych dalszych krokach.
Rekomendowane odpowiedzi