devil102 Opublikowano 19 Lipca 2013 #1 Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam chciałem zakupić rośliny do swojego malawi, jaki polecacie sklep z roślinami. Słyszałem o jakimś dobrym sklepie z roślinami w Zabrzu, ale z tego co się dowiedziałem przenieśli się do Chorzowa i nie zostawili adresu:(. Może ktoś ma namiary na nich lub inny sklep. Wysłane z Galaxy Note II
CoolPhone Opublikowano 19 Lipca 2013 #2 Opublikowano 19 Lipca 2013 Na forum są osoby ze śląska, które deklarowały chęć podzielenia się nurzańcem bo rośnie im to jak trawa na łące ;] Może ktoś zgłosi się znowu, poczekaj.
Perez666 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 #3 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Niestety już nie rosną...czegoś im brakuje i marnieją a nawozić nie zamierzam.Chyba pora je wyrwać... z korzeniami...
yaro Opublikowano 1 Sierpnia 2013 #4 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Perez miałem identycznie - najpierw rosły jak szalone, a potem zaczęły zanikać. Myślałem, że za bardzo je przetrzebiłem i uszkodziłem ich ekosystem, ale opcja z tym, że w glebie zabrakło tego czego potrzebują też jest dobrą tezą.
pablojogi Opublikowano 1 Sierpnia 2013 #5 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 a u mnie od kolegi Pereza krzewią się niemiłosiernie, część mam zamiar przywieźć ze sobą na Zoobotanikę:-)))
devil102 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor #6 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Super chłopaki to jaki sklep polecacie? Wysłane z Galaxy Note II
Raffy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 #7 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 nurzaniec to potrzebuje niemal samego macro, micro im niewiele robi - może brakuje np. fosforu?
Kamil777 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 #8 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Skieruj się do scc sklepu zoologicznego.. tam mają trzy baniaki z roślinami napewno coś fajnego wybierzesz
devil102 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor #9 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 A gdzie to jest? Wysłane z Galaxy Note II
Kamil777 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 #10 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Największe centrum handlowe na śląsku.. katowicach i chyba w europie a raczej napewno wpisz w google silesia city center czyli scc
Rekomendowane odpowiedzi