Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

:biggrin: Elegancko...

721A8925.JPGmam chyba ...podobne ramie  w   Thorens TD 166 Mk2   (po remoncie) ale wkladka to Denon DL-110 (High Output MC Cartridge)

Edytowane przez jjacek
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czołem riebiata :)

Prezentuję najnowsze dzieło zespołu Cremaster - jeden z miliona projektów Dr. Yrego :) 

Utwór może nie powala, ale jest optymistyczny a mazowiecki oddział często się spotyka u Dohtora w Barze Janusz, więc niejako wszystko się wiąże w jedną kupę :)

• Lubię to 1
Opublikowano

Budżet teledysku zamknął się chyba w kwocie pięciu Saulosi z hodowli domowej występującej na portalu Olx :D Ja wiedziałem, że Pleziorro ma inny smak muzyczny niż reszta ludzi. Dowodem był fiński zespół, nazwy nie pamiętam,... ale to dobrze że nie pamiętam :D

• Dziękuję 1
Opublikowano
23 godziny temu, Mortis napisał:

Dowodem był fiński zespół, nazwy nie pamiętam,... ale to dobrze że nie pamiętam :D

Nie bluźnij Karolu, humpa-humpa rządzi???. A zespół nazywa się Elekelaiset?

Opublikowano
34 minuty temu, pozner napisał:

Nie bluźnij Karolu, humpa-humpa rządzi???. A zespół nazywa się Elekelaiset?

Ja tylko czekałem na Twój odzew :D Czy Twoja klientela jadąc z Tobą musi tego słuchać?

Opublikowano

Plezi - sprawiłeś mi frajdę piątkowym filmikiem (dzisiejszy był dla mnie zbyt krwawy:smile:).

Poznałem człowieka. Poznałem miejsce..... i na jaką cholerę nam fińskie zespoły.:icon_smile:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.