MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 10 Lutego 2016 #61 Opublikowano 10 Lutego 2016 Pretty Maids - Back to Back - YouTube Cytuj
Merlot Opublikowano 18 Czerwca 2016 #63 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Szkoda, że temat trochę umarł Może czas go lekko reaktywować kilka klasyków Cytuj
Pleziorro Opublikowano 18 Czerwca 2016 #64 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Spróbuję przełamać narastającą hegemonię zwolenników hip-hopu i rapu i przypomnę rewelacyjny, aczkolwiek nie doceniony w Polsce zespół Budgie i jego najsłynniejszy album " Never Turn Your Back on a Friend". Utwór z tej płyty, "Parents" jest dla mnie równoznaczny ze "Stairway to heaven". Pamiętam , że wokalista tego zespołu rywalizował z Plantem o tytuł najlepszego głosu rockowego. O tym mówię: Przekopuję forum a tu taki temat, w sumie słucham wszystkiego, ale Tobie Krzychu odpowiem, bo uwielbiam akurat tę płytę Cytuj
Merlot Opublikowano 18 Czerwca 2016 #65 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Plezi to coś słabo kopiesz Cytuj
Pleziorro Opublikowano 18 Czerwca 2016 #66 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Do Off Topic prawie nie zaglądam Cytuj
Merlot Opublikowano 18 Czerwca 2016 #67 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Do Off Topic prawie nie zaglądam To zobacz ile Cię ominęło Cytuj
sniadypl Opublikowano 18 Czerwca 2016 #68 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Najlepszy teksciarz YT Witek Muzyk Ulicy - YouTube Cytuj
bobanr Opublikowano 18 Czerwca 2016 #69 Opublikowano 18 Czerwca 2016 A co powiecie na to, Julio Iglesias - La Mer / Musique finale La Taupe (Tinker Tailor Soldier Spy Final) - YouTube powiem tak, jak pierwszy raz usłyszałem, powtórzyłem wielokrotnie, wpada w ucho jak cholera. A tu tłumaczenie słów wstępu... "..ale...to bardzo nowa piosenka francuska, dlatego musze zagladac do strof, ta piosenka ma tylko 3 dni, dlatego mam napisane tu jej zdania, ale obiecuje wam, ze od dzis bedzie ona bardzo popularna we Francji." zgadzam się z tymi słowami... słuchajcie do woli. Cytuj
Mesjah Opublikowano 2 Lipca 2016 #70 Opublikowano 2 Lipca 2016 To zacznijmy od kilku kołysanek :3 Kapela z mojego rodzinnego miasta - Strzelec Opolskich A do tej kapeli mam pewną słabość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi