Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Spróbuję przełamać narastającą hegemonię zwolenników hip-hopu i rapu i przypomnę rewelacyjny, aczkolwiek nie doceniony w Polsce zespół Budgie i jego najsłynniejszy album " Never Turn Your Back on a Friend". Utwór z tej płyty, "Parents" jest dla mnie równoznaczny ze "Stairway to heaven". Pamiętam , że wokalista tego zespołu rywalizował z Plantem o tytuł najlepszego głosu rockowego.

O tym mówię:

Przekopuję forum a tu taki temat, w sumie słucham wszystkiego, ale Tobie Krzychu odpowiem, bo uwielbiam akurat tę płytę :)

Opublikowano

A co powiecie na to,

Julio Iglesias - La Mer / Musique finale La Taupe (Tinker Tailor Soldier Spy Final) - YouTube

powiem tak, jak pierwszy raz usłyszałem, powtórzyłem wielokrotnie, wpada w ucho jak cholera.

A tu tłumaczenie słów wstępu...

"..ale...to bardzo nowa piosenka francuska, dlatego musze zagladac do strof, ta piosenka ma tylko 3 dni, dlatego mam napisane tu jej zdania, ale obiecuje wam, ze od dzis bedzie ona bardzo popularna we Francji."

zgadzam się z tymi słowami... słuchajcie do woli.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To zacznijmy od kilku kołysanek :3

Kapela z mojego rodzinnego miasta - Strzelec Opolskich

A do tej kapeli mam pewną słabość :D

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.