bizonkrk17 Opublikowano 31 Stycznia 2016 #41 Opublikowano 31 Stycznia 2016 No to widzę,że już mam rapowego ziomka Pamiętam jak lata temu się katowało Peję,PFK,Kaliber 44,Liroy itd na kaseciaku Dokładnie na dwukaseciaku Panasonci i przegrwyanie kaset Cytuj
egon44 Opublikowano 31 Stycznia 2016 #42 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dokładnie na dwukaseciaku Panasonci i przegrwyanie kaset Hehe no i ołówek obowiązkowy,jak taśmę wciągało Cytuj
bizonkrk17 Opublikowano 31 Stycznia 2016 #43 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Hehe no i ołówek obowiązkowy,jak taśmę wciągało Dokładnie a dziś YT i CD Cytuj
Mortis Opublikowano 31 Stycznia 2016 #44 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Na słuchanie winyli to ja się wybiorę do Ciebie:) Jak opowiadałeś na ZB jaki "gramofonik" sobie sprawiłeś to ślina mi tylko ciekła -- dołączony post: Dead Infection też pewnie kojarzysz? W końcu ziomale od Ciebie z miasta:) Kiedyś na vocalu Jaro, parę browarów razem wypiliśmy:) Jak najbardziej kojarzę , mam nawet płytę zespołu. Może do moich ulubionych zespołów nie należeli ale dobrze się ich słuchało. Jakiś czas temu dostałem płytę zespołu Empatic, chłopaki pochodzą z Ostrołęki i wymiatają niesamowicie. EmpatiC - Oblivion Path (Official Music Video) - YouTube Cytuj
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 31 Stycznia 2016 #45 Opublikowano 31 Stycznia 2016 U mnie z muzyką grubo, podobnie jak z Mbuną: The Doors, Marillion, Dżem, Accept, Barry White, Sade, Deff Leppard, Gazpacho, Pretty Maids, Sting, Sisters Of Mercy, Ania Dąbrowska, Iron Maiden, Verba, Stone Sour, Anathema, Duke Dumont, oraz Piękni i Młodzi Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 31 Stycznia 2016 #46 Opublikowano 31 Stycznia 2016 chłopaki pochodzą z Ostrołęki i wymiatają niesamowicie. Video też pełna profeska. Nawet nie wiedziałem, że takie rodzynki mam po sąsiedzku:) Cytuj
Mortis Opublikowano 31 Stycznia 2016 #47 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Video też pełna profeska. Nawet nie wiedziałem, że takie rodzynki mam po sąsiedzku:) 13 lutego mają koncert w Ostrołęce na 10-cio lecie istnienia. Niesamowitego bębniarza mają. W październiku byłem na ich koncercie, dali totalną jazdę. Ostatnia płyta zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Już dawno nie byłem tak mile zaskoczony zespołem z polskiej sceny metalowej. Cytuj
Konrad-skorpion Opublikowano 31 Stycznia 2016 #48 Opublikowano 31 Stycznia 2016 U2, Metallica U2 - Every Breaking Wave - Later... with Jools Holland - BBC Two - YouTube Metallica - Enter Sandman [Official Music Video] - YouTube Cytuj
crav Opublikowano 31 Stycznia 2016 #50 Opublikowano 31 Stycznia 2016 mogę i hip hop słuchać ;] 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi