Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No to widzę,że już mam rapowego ziomka :D

Pamiętam jak lata temu się katowało Peję,PFK,Kaliber 44,Liroy itd na kaseciaku ;)

Dokładnie ;) na dwukaseciaku Panasonci i przegrwyanie kaset :D

Opublikowano
Na słuchanie winyli to ja się wybiorę do Ciebie:)

Jak opowiadałeś na ZB jaki "gramofonik" sobie sprawiłeś to ślina mi tylko ciekła :)

-- dołączony post:

Dead Infection też pewnie kojarzysz?

W końcu ziomale od Ciebie z miasta:)

Kiedyś na vocalu Jaro, parę browarów razem wypiliśmy:)

Jak najbardziej kojarzę :), mam nawet płytę zespołu. Może do moich ulubionych zespołów nie należeli ale dobrze się ich słuchało. Jakiś czas temu dostałem płytę zespołu Empatic, chłopaki pochodzą z Ostrołęki i wymiatają niesamowicie.

EmpatiC - Oblivion Path (Official Music Video) - YouTube

Opublikowano

U mnie z muzyką grubo, podobnie jak z Mbuną:

The Doors, Marillion, Dżem, Accept, Barry White, Sade, Deff Leppard, Gazpacho, Pretty Maids, Sting, Sisters Of Mercy, Ania Dąbrowska, Iron Maiden, Verba, Stone Sour, Anathema, Duke Dumont, oraz Piękni i Młodzi :)

Opublikowano
Video też pełna profeska. Nawet nie wiedziałem, że takie rodzynki mam po sąsiedzku:)

13 lutego mają koncert w Ostrołęce na 10-cio lecie istnienia. Niesamowitego bębniarza mają. W październiku byłem na ich koncercie, dali totalną jazdę. Ostatnia płyta zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Już dawno nie byłem tak mile zaskoczony zespołem z polskiej sceny metalowej.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.