Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zapraszam do odwiedzenia naszej strony www po generalnym liftingu.

www.tan-mal.pl

Prace nad stroną wciąż jeszcze trwają ,ale zmiany liftingowe są już widoczne .

Proszę o wszelkie uwagi, szczególnie krytyczne :-)

Pozdrawiam

Monika Wisz

• Dziękuję 1
Opublikowano

Najwyższy czas :-) 2-3 tygodnie temu podczas robienia waszego banera zajrzałem w kod strony. Trochę mnie zaskoczyło jak zobaczyłem kiedy strona była zrobiona :-P

Nie obejrzałem jeszcze (z komórki słabo idzie) całej strony ale wygląda o niebo lepiej niż wcześniej :-)

Wysyłane z mojego Galaxy Nexus za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Uwagi jakie mam osobiście to uzupełnijcie zakładki takie jak - zasady zamawiania( brak jakichkolwiek informacji) i w zakładce pokarmy OSI nie ma nic na temat rodzajów pokarmów jak i aktualnych cen.

Sama stronka jest super zrobiona , przykuwa uwagę no i jest czytelna(intuicyjna).

Opublikowano

Po pierwsze ceny, po drugie ceny i po trzecie ceny!, brak jakichkolwiek cen proponowanych produktów w moim odczuciu odstraszają od robienia u was zakupów, to trąca firmą krzak, którą jak wszyscy wiemy nie jesteście ale ktoś kto pierwszy raz wejdzie może odnieść takie wrażenie.

Opublikowano

Minus - Podzielam zdanie Maćka. Zdecydowany plus - układ graficzny i czytelność strony. Kolorystyka kojarzy mi się z marką premium.

Ps. Poproszę na PW o aktualny cennik pokarmów bo o na dniach muszę zrobić zakupy.

Opublikowano

A co z akwarystami którzy nie wiedzą jak wygląd opakowanie OSI no i nie zna całej oferty w/w firmy ????? Powinno być i jedno i drugie !

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo trafnym przedsięwzięciem byłoby zrobienie w zakładce oferta ryb:

nazwa ryby

zdjęcie samca(niech potencjalny klient nie musi za każdym razem robić kopiuj-wklej google aby zobaczyć jak dany pysio wygląda)

zdjęcie samicy(duży plus jeśli od razu będzie wiadomo, że samica jest równie barwna co samiec)

no i najważniejsze cena!!:D

Już nie męczę o to by były jakieś dane co do ryb bo mamy przecież "Baza ryb";)

Grafika stronki ma klimat;)