Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak samiec pyszczaka żyje z innymi pyszczakami bez samic swojego gatunku w DOBRYCH WARUNKACH będzie szczęśliwy?

Opublikowano

A jak ktoś ma akwarium z kilkoma gatunkami pyszczaków to też robią się mieszanki? Czy na pewno będzie chciał z nimi ten teges figo fago? xD

Opublikowano

Jak są prawidłowe układy haremowe i odpowiednio dobrane gatunki to do krzyżówek nie dochodzi. Czy na pewno to się dopiero okaże ;)

Opublikowano

Jak przyjdzie zew natury to nawet saulosi z aulonocarą chce się trzeć i trze tyle że nie wychodzi z tego potomstwo. Ryba pozbawiona swych praw nie będzie szczęśliwa choć to oczywiście przenośnia.

Opublikowano

Choć amerykańce lubią akwaria z samymi samcami - poziomu szczęścia jednak nie wiadomo jak mierzyć.

Opublikowano

Aha xD Szkoda bo mam samca pyszczaka i szkoda mi go oddawać a chciałbym mieć inne pyszczaki, ponieważ ten samiec nie był przemyślany i nie znałem się jeszcze jak go kupowałem

Opublikowano

Jakich mlodych? Chodzi Ci o mlode pyszczaki innego gatunku? Wtedy nie bedzie raczej problenow ogolnych i tych ze on bedzie z tymi mlodymi samicami chcial ten teges?