pit73 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 #11 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Pierwsze ułozenie kamieni u mnie było bezsensowne :| więc praktycznie żaden kamień nie pozostał na swoim miejscu, doszedł też nowy duży. Ryb nie łowiłem. Ale, jeśli kolega Renton ma wprawną rękę i dużą siatkę - niech łowi :-) Cytuj
eljot Opublikowano 29 Kwietnia 2013 #12 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja też zmieniałem ułożenie kamieni mnóstwo razy i raz rybę przygniotłem. Głupia akurat wymyśliła sobie że schowa się w miejscu gdzie chciałem położyć spory kamień, jej szczęście że w porę zauważyłem i nie zrobił się placek Cytuj
Renton Opublikowano 30 Kwietnia 2013 #13 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Chyba jednak wyłowię. Głównym powodem jest chęć zmiany kamieni na serpentynit. Chyba nie doczekam się, aż wapień porośnie mi czymś zielonym, a okrzemki na białym widać będzie jeszcze przez długie miesiące. Po za tym bańki z serpentynitem wyglądają najlepiej. Muszę tylko znaleźć jakiś skład kamienia w Warszawie. Cytuj
tomaszr2005 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 #14 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Renton jeżeli Cię interesuję skład to jest na Patryjotów w Warszawa Radość.Cena to 0,40gr za kilogram.Brałem tam, tylko jak się bedziesz pytał to spytaj ile tona . Cytuj
Renton Opublikowano 30 Kwietnia 2013 #15 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Poproszę tonę serpentynitu. Wie Pan... na Targówku Fabrycznym planuję zrewitalizować kanałek w stylu Malawi Lake ;-) Cytuj
Renton Opublikowano 1 Maja 2013 #16 Opublikowano 1 Maja 2013 Operacja udana bez wyławiania ryb. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi