Post_Mortem Opublikowano 2 Kwietnia 2013 #21 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie możecie nie robić "burdelu" w tym wątku ? ;-) Odnośnie skrupulatnych wyliczeń Kolegi Marka: Moim zdaniem każda sensowna propozycja jest warta rozważenia, a jeśli takie zabiegi przyczynią się do tego, że budżet klubowy nie ulegnie uszczupleniu w kolejnym okresie składkowym to warto byłoby spróbować. Niemniej jednak prawdę powiedziawszy mimo wszystko byłbym ostrożny z zakładaniem, że samo obniżenie składki automatycznie przełoży się na zwiększenie liczby osób, które "zapragną" wstąpić do Klubu, zwłaszcza w kontekście sytuacji w Klubie, z którą mamy do czynienia w chwili obecnej. pozdrawiam Cytuj
eljot Opublikowano 2 Kwietnia 2013 #22 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie możecie nie robić "burdelu" w tym wątku ? Już nie będę Wracając do tematu to mam nadzieję że coś pomoże choć osobiście również w to wątpię . Jedyna nadzieja że nowemu zarządowi starczy zapału i czasu na całą kadencję aby z powodzeniem pchać ten wózek. Cytuj
Post_Mortem Opublikowano 2 Kwietnia 2013 #23 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wracając do tematu to mam nadzieję że coś pomoże choć osobiście również w to wątpię . Jedyna nadzieja że nowemu zarządowi starczy zapału i czasu na całą kadencję aby z powodzeniem pchać ten wózek. Jako, że masz czynne i bierne prawo wyborcze los Klubu pozostaje również w Twoich rękach, Darku :-) Cytuj
eljot Opublikowano 2 Kwietnia 2013 #24 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie omieszkam oddać swojego głosu, zresztą jak zawsze, w tym względzie jestem zdyscyplinowanym obywatelem i członkiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi