tablo888 Opublikowano 13 Marca 2013 #1 Opublikowano 13 Marca 2013 Witam serdecznie mam na imię Krystian.Chciałbym przedstawić swoje akwarium. Szkiełko standardowe 240l. Filtr zewnętrzny tetra ex700. Filtr wewnętrzny aquael circulator 2000. Grzałka 300w. Wystrój tło, lawa wulkaniczna, wapien filipiński i jeden anubias. Planowana obsada jednogatunkowe Demasoni:) Link do zdjęć http://www.fotosik.pl/u/tablo888/album/1415576 Akwarium zalane 02.02 pierwsze rybki będą dopiero początek kwietnia brak funduszy na zakup:( Wiem,że sprzęt powinien być ukryty planuje posadzić kryptokoryne aby zasłonic filtr... Wszelkie sugestie mile widziane rybki dopiero w kwietniu więc jeszcze czas:) Pozdrawiam tablo888
Bezprym Opublikowano 13 Marca 2013 #2 Opublikowano 13 Marca 2013 Witaj! Fajne tło myślę żę serpentynit lepiej by do niego pasował.Demasoni fajnie prezentowałoby się z melanochromisem interruptusem.
Maciej Opublikowano 13 Marca 2013 #3 Opublikowano 13 Marca 2013 Witaj! Postawiłbym na jeden rodzaj kamieni ale oczywiście to ma się Tobie podobać Pzdr.
tablo888 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor #4 Opublikowano 13 Marca 2013 Właśnie znalazłem na allegro skład kamieni nie daleko Mnie gdzie,jest serpentynit:) Jak śnieg stopnieje to ruszam na łowy:)
Rekomendowane odpowiedzi