Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Raffy. Bardzo dobry film. W zasadzie teraz sam sie z siebie śmieje jednak popatrzcie teraz jakich znawców mamy w sklepach zoologicznych. Mówiłem że chce malawi i jakie akwarium, panie 112litrow będzie dobre. Rybek 15-20 sztuk też spoko.

Ani słowa o gatunkach itd.

Ciekawy jestem kiedy wyłowię pierwszego truposzka, choć narazie naprawdę nie wygląda to źle.

Moje marzenie to akwarium morskie- pyszczaki dlatego bo najbardziej je przypominają.

Więc sam nie wiem, narazie chyba zostawie tak jak jest a później może zrobię z morszczakami...

Oczywiście spokojniej i bardziej przemyślanie.

Opublikowano

Polecam lepiej się przygotować, zanim wyda się kasę na coś co okaże się złym pomysłem, zacznę od końca, tak jak Ty swoją przygodę z akwarystyką, co to za pyszczaki jeśli można wiedzieć?, do akwarium 112l w takiej ilości to raczej Neon Inessa albo Razbora jakaś, a nie pyszczaki, bynajmniej wydaje mi się że nie w takiej ilości (wydaje mi się bo dopiero poznaję Malawi).

Ps, morskie akwarium to spore nakłady i spora wiedza, ciekawią mnie też parametry wody w Twoim akwarium, jak byś mógł podać obsadę oraz parametry wody był bym wdzięczny ...