bartlomiejb Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor #21 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Same rury są firmy gamrat. Kształtki są różnych producentów. Wszystko kupowałem w lokalnym sklepie z armaturą pvc-u. Ogólnie warto poszukać takich sklepów, ewentualnie szukać sklepów z instalacjami do basenów. Ja kupiłem to dużo taniej niż w internetowych sklepach akwarystycznych. Kleiłem klejem TANGIT. Odtłuszczacz kupiony w tym samym sklepie. Mieli nawet zbrojone elastyczne rury w systemie do klejenia. 1
Damian Ryczkowski Opublikowano 12 Stycznia 2018 #22 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Mam pytanie jak podłączyć pompę C.O bez wiercenia w sumpie
wojtekr Opublikowano 12 Stycznia 2018 #23 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Możesz wejść kolankami do komory pompy, ale to już na początku hamujesz przepływ właśnie przez te kolanka. Możesz też podwiesić pompę nad komorą pompy, jeżeli masz taką możliwość. Ale wydaje mi się, że jednak chyba najlepiej przewiercić tego sumpa.
Damian Ryczkowski Opublikowano 12 Stycznia 2018 #24 Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Jednak kupowanie na raz wiertła za około 40 zł się nie opłaca narazie kupiłem pompę do oczka wodnego zobaczymy czy da radę a poza tym Żona powiedziała że jak nie będzie pasowała to wiosna oczko mam jej zrobić i ta pompę wstawić Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Damian Ryczkowski
Rekomendowane odpowiedzi