Jarosław Woźniak Opublikowano 5 Marca 2013 #11 Opublikowano 5 Marca 2013 Mr Muscle 5in1+ręcznik papierowy= Lustro
nabe Opublikowano 5 Marca 2013 #12 Opublikowano 5 Marca 2013 Ręcznik papierowy plus bardzo chwalony przez gospodynie domowe płyn do mycia okien Clin Window blabla nano-protect ultra pro 3d HD, dostępny w każdej biedronce.
luk5007 Opublikowano 5 Marca 2013 #13 Opublikowano 5 Marca 2013 Ja do szyb ponieważ mam dostęp używam płynu merida vitrinex oraz ręczników papierowych również z meridy. Najlepszy jest ich ręcznik dostępny na dużej rolce płyn nie zostawia żadnych smug a papier nie zostawia żadnych paprochów. Ewentualnie dobra jest dobrej jakości mikrofibra albo ircha. Pozdrawiam
harisimi Opublikowano 6 Marca 2013 Autor #14 Opublikowano 6 Marca 2013 Dzięki za pomoc. Wygląda na to, że najpopularniejszy jest papierowy ręcznik i od niego rozpocznę .
Perez666 Opublikowano 6 Marca 2013 #15 Opublikowano 6 Marca 2013 Zdecydownie płyn do szyb i ręcznik papierowy, i jeszcze raz suchym ręcznikiem papierowym. Wtedy to wkurzają już tylko paprochy na obiektywie
Sebastian_Z Opublikowano 7 Marca 2013 #16 Opublikowano 7 Marca 2013 Ja używam zwykłego i taniego płynu do szyb i jednorazowe papierowe ręczniki. I jest ok. Mam inny problem woda w akwarium nie jest krystalicznie czysta:'(
harisimi Opublikowano 8 Marca 2013 Autor #17 Opublikowano 8 Marca 2013 Wczoraj testowałem ręczniki i na pewno jest lepiej, namachałem się ale doprowadziłem szybę do stanu kiedy kurz psuł mi kilka fotek, popróbuję też irchy i mikrofibry.
yarx Opublikowano 8 Marca 2013 #18 Opublikowano 8 Marca 2013 Jeżeli chodzi o chemię to dobrze też spisują się dedykowane płyny/pianki do czyszczenia monitorów, ekranów LCD itp.
marine Opublikowano 8 Marca 2013 #19 Opublikowano 8 Marca 2013 spróbuj papierem bezpyłowym stosowanym w lakiernictwie sam.
bolo141 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 #20 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jeżeli chodzi o chemię to dobrze też spisują się dedykowane płyny/pianki do czyszczenia monitorów, ekranów LCD itp. Potwierdzam słowa kolegi płyn do lcd plus ściereczka do monitorów:D
Rekomendowane odpowiedzi