Slawek-meszek Opublikowano 3 Marca 2013 #11 Opublikowano 3 Marca 2013 Czytają ten temat nigdzie nie jest napisane o maingano. Kolega zrobił listę ryb z której próbujemy coś ułożyć A ostatnie wypowiedzi przypominają mi pewne zdarzenie . "Ja się zapytałem kuzyna co by wybrał fiata 125p czy poloneza (takie były marzenia młodych kierowców) a on mi na to BMW" Najlepiej będzie jak autor się określi czy bierze pod uwagę inne gatunki
PONYX Opublikowano 3 Marca 2013 Autor #12 Opublikowano 3 Marca 2013 Oczywiście że biorę pod uwagę inne gatunki dlatego podałem całą listę dostępnych gatunków które mogę kupić. Dlatego proszę Was o pomoc w doborze konkretnych gatunków oraz ilości ryb w poszczególnych haremach.
Slawek-meszek Opublikowano 3 Marca 2013 #13 Opublikowano 3 Marca 2013 To fajnie że wyjaśniłeś już wszystko. Podałeś listę dostępnych gatunków i podałeś liste jakie chcesz mieć rybki. A to dwie odrębne sprawy Proponuje tak jak kolega wyżej maingano, saulosi, yellow
Perez666 Opublikowano 3 Marca 2013 #14 Opublikowano 3 Marca 2013 Ja bym pozostał przy dwóch gatunkach i postawił na wielosamcowość u yellowków.
Rekomendowane odpowiedzi