wini51 Opublikowano 19 Lutego 2013 #1 Opublikowano 19 Lutego 2013 witam mam akwa 175 l malawi a raczej chce miec narazie mam 6 saulusi 3cm heheh ale zamierzam cos dokupic i teraz niewiem jaki gatunek te moje sa zolte a chcialbym PSEUDOTROPHEUS ACEI NGARA WHITE TAIL ladne podobno mniej agresywne co myslicie o tym ? Kolego założyłem ci nowy wątek bo dokleiłeś się nie tam gdzie powinieneś. Popraw byki i używaj znaków interpunkcyjnych - to nie gg ani nie chat - nie musisz się spieszyć.
Bezprym Opublikowano 19 Lutego 2013 #2 Opublikowano 19 Lutego 2013 Witaj! Podaj wymiary baniaka, acei niestety najprawdopodobniej za duży.
waszek18 Opublikowano 19 Lutego 2013 #4 Opublikowano 19 Lutego 2013 Acei jest na pewno za duzy. Duzo za duzy Wysłane z LG L9
harisimi Opublikowano 20 Lutego 2013 #6 Opublikowano 20 Lutego 2013 Acei na pewno nie ale jaki to baniak ?
elozox Opublikowano 21 Lutego 2013 #7 Opublikowano 21 Lutego 2013 Acei na pewno nie ale jaki to baniak ? 175l czyli kotnik dla nich. W tym baniaku z saulosi m. maingano to max:)
Rekomendowane odpowiedzi