muras13 Opublikowano 15 Stycznia 2013 #1 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witam Wszystkich Mam pytanko: Czy pokarmy roślinne z dodatkami ryb czy skorupiaków są odpowiednie dla roślinożerców np: tetra pro algae ? Dzieki za odpowiedz Karol
marek_z_81 Opublikowano 15 Stycznia 2013 #2 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wszystkie (chyba) pokarmy posiadają dodatki rybne nawet spirulina. Ten Twój pokarm nadaje się aczkolwiek to pokarm z dolnej półki.
marine Opublikowano 15 Stycznia 2013 #3 Opublikowano 15 Stycznia 2013 z tego co jest napisane to wszystkie maja dodatki skorupiakow ale niech sie szlachta wypowie
dzidek1985 Opublikowano 15 Stycznia 2013 #4 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Co do Tetra Pro Algae to bardzo dobry pokarm sam go stosuję od niedawna, ale paru moich znajomych "starych malawistów" daję ten pokarm od dawna i bardzo chwalą (tak jak ja). Nie zgodził bym się że to dolna półka. Wysłane z mojego Galaxy S III, za pomocą Tapatalk'a
nabe Opublikowano 15 Stycznia 2013 #5 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wg mnie nawet powinny zawierać jakiś balast,pancerze planktonowych skorupiaków pomagają w trawieniu i coś lekkostrawnego nawet wypada podać od czasu do czasu dla urozmaicenia diety rybom raczej roślinożernym. W naturze żerując na skałach roślinożerne mbuna na pewno też częściowo przyjmują białko zwierzęce. Ale poczekaj jeszcze na opinię arystokracji.
Raffy Opublikowano 15 Stycznia 2013 #6 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jakiej arystokracji na forum, to jednak ktoś jest tu nieomylny? Nabe już wszystko opisał, w glonach na skale w naturze aż roi się od mikroorganizmów, roślinożercy potrzebują balastu i tyle Tetra Pro Algae jest dobrym dodatkiem do diety. Pozdr
muras13 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor #7 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wielkie dzięki za opinie szlachty, arystokracji i tych zwykłych chłopów Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi