pablojogi Opublikowano 17 Stycznia 2013 #21 Opublikowano 17 Stycznia 2013 trochę za szaro będzie kolego z racji na podobne ubarwienie samic, lepsze już zestawienie yellow z maingano. Pozdrawiam
agony Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor #22 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Hmm przecież u membe deep samice są pomarańczowe. Ej chiba nie będzie szaro
flaczak Opublikowano 17 Stycznia 2013 #23 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Właśnie samice membe deep są takie szaro-żółte. Msobo magungi są ładne żółciutkie a czasem nawet troche pomarańczowe.
Slawek-meszek Opublikowano 17 Stycznia 2013 #24 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Właśnie samice membe deep są takie szaro-żółte Szaro-zolte hmmmm jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Moje były brudno pomarańczowo-zółte Jeżeli mówimy o dorosłych a młode samiczki są pomarańczowo-żółtawe Metriaclima sp. membe deep + Pseudotropheus elongatus neon spot to chyba nie jest złe połączenie w baniaku co? Jak najbardziej będą pasowały do siebie. I żywieniowo i ogólnie. Ewentualnie do membe deep możesz dołożyć innego pseudotropheusa elongatusa mpange
agony Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor #25 Opublikowano 18 Stycznia 2013 No właśnie też tak uważam, że nie są w ogóle szare membe. Z tego co widziałem to są pomarańczowe piękne a samce też po wybarwieniu się różnią bardzo od neon spot. Będzie kolorowo. Właśnie patrzyłem też pod kątem żywienia, żeby zbliżone było. Oby jeszcze miał w tej cenie co miał jak byłem po 15 zł wszystkie pyszczaki póki nie zejdą. Bo jak spytałem o normalne ceny to już nei było kolorowo
kuszand Opublikowano 18 Stycznia 2013 #26 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Targuj się, zawsze można coś urwać na cenie
Rekomendowane odpowiedzi