Meniu Opublikowano 13 Stycznia 2013 #1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Chciałbym zapytać czy ktoś robił w swoim akwarium tło strukturalne z kamienia elewacyjnego ? Czy dawał to za szybę czy wewnątrz akwarium ? Myślę żeby zrobić tło strukturalne z takiego kamienia elewacyjnego bardziej wypukłego coś w stylu 3D:
Damian87 Opublikowano 13 Stycznia 2013 #2 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ja widzialem takie cos i za i w akwarium IMO wyglada to mega sztucznie i badziewnie odradzam
Meniu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor #3 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Narazie mam taka przyklejaną tapetę z roślinkami i chcę to zmienić na coś innego. Widziałem w sklepach takie tło strukturalne ale powiem szczerze że ceny są wysokie i przyszedł mi do głowy taki kamień elewacyjny. Ma ktoś może jakieś zdjęcia z takim tłem z kamienia elewacyjnego ?
Damian87 Opublikowano 13 Stycznia 2013 #4 Opublikowano 13 Stycznia 2013 a nie lepiej zrobic samemu?wpisz w szukajce Tlo Cr ja swoje zrobilem. ze styropianu,pedzlem i nitro uformowalem pomalowalem czarnym sprayem i dalem za akwa. Kwestia do jak duzego akwarium to ma byc?ale naprawde odradzam te "kafle"
luk5007 Opublikowano 13 Stycznia 2013 #5 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam też jakiś czas temu o tym myślałem , ciekawi mnie właśnie jak to by wyglądało porośnięte glonem? Wtedy mogło by być ciekawe?
nabe Opublikowano 15 Stycznia 2013 #6 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Murki były już na forum, w galerii są stare (chyba 6-letnie) zdjęcia jednego akwarium z takim wystrojem. Każdemu wg. gustu.
firefighter1 Opublikowano 18 Stycznia 2013 #7 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Murki były już na forum i dokładnie tak wygląda, jak murek, nie przypomina to w minimalnym stopniu struktury naturalnej.
Rekomendowane odpowiedzi