pit73 Opublikowano 14 Grudnia 2012 #11 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zawsze pozostaje zakopanie w hydroponice. I sam mam zamiar taki korzonek wsadzić. Tylko że póki co, mam w markecie chińskie egzemplarze, a z tablica Mendelejewa w korzeniu wole nie ryzykować.
Damian87 Opublikowano 14 Grudnia 2012 #12 Opublikowano 14 Grudnia 2012 no z tym sokiem to pojechales:) jadles kiedys swiezy chrzan? jak nie to sprobuj a potem powiedz czy dalbys to rybom P.S nie jest to zadna zlosliwosc z mojej strony,tylko nie wyobrazam sobie tego;)
makok Opublikowano 14 Grudnia 2012 #13 Opublikowano 14 Grudnia 2012 jadłem bhut joklię więc chrzan to pikuś
Kriso Opublikowano 3 Stycznia 2013 #14 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kolego Damian87, bynajmniej twojej wypowiedzi nie odbieram jako złośliwości. Moje rozważanie, o czym wspomniałem w poście poniżej, było oparte o informacje które kiedyś wyczytałem na forum, tylko że tam jeśli dobrze pamiętam chodziło o sok z czosnku i marchwi. Sok można rozcienczyć wodą lub dodać kilka kropli do wody w której pokarm namaczamy. Używałem kiedyś pokarmu Tropicala, D-ALLIO z wyciągiem z czosnku ryby miały się dobrze i szamały ze smakiem.
Damian87 Opublikowano 3 Stycznia 2013 #15 Opublikowano 3 Stycznia 2013 czosnku uzywam w pokarmie domowej roboty:)
piotriola Opublikowano 4 Stycznia 2013 #16 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam.Czytałem o leczeniu chrzanem,dodaje go do zapraw ma zapobiegać pleśni-i coś w tym jest .
Rekomendowane odpowiedzi