Kluska Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor #11 Opublikowano 28 Listopada 2012 No tak, chociaż słyszałem opinie że mogą się przyzwyczaić do trochę innej diety ale nie wiem ile w tym prawdy. To w takim razie jakie jeszcze dwa gatunki pasowałyby do Demasona i Red Reda?? Chcę sobie zrobić kilka opcji obsady bo jutro jadę na giełdę i nie wiem co będą mieli i na co ostatecznie się zdecyduję. Czy taka obsada będzie odpowiednia?: -Demasoni -RedRed -Hongi Sweden -Metraclima Msobo Maguna
Slawek-meszek Opublikowano 28 Listopada 2012 #12 Opublikowano 28 Listopada 2012 Powiem tak Demasoni i Red red nie bardzo pasuja do siebie. Red red, hongi, Msoobo magunga i np maingano Demasoni, hongi, Msobo magunga i np jakiś elongatus
eljot Opublikowano 28 Listopada 2012 #13 Opublikowano 28 Listopada 2012 Powiem tak Demasoni i Red red nie bardzo pasuja do siebie. Sławek pasuje dokładnie tak samo jak demon z msobo
Slawek-meszek Opublikowano 28 Listopada 2012 #14 Opublikowano 28 Listopada 2012 Sławek pasuje dokładnie tak samo jak demon z msobo Darku może i masz racje:-) Dla mnie osobiście bardziej msobo pasuje niż red. Osobiście nie połączyłbym tych dwóch gatunków Ps Jesteś czujny :-)
Kluska Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor #15 Opublikowano 28 Listopada 2012 Dlaczego Demasoni nie pasuje do Reda?pod względem żywieniowym chyba jest ok.Chodzi o zachowanie?
Slawek-meszek Opublikowano 28 Listopada 2012 #16 Opublikowano 28 Listopada 2012 Wlasnie mi chodzi bardziej o zywienie. Ale nasz kolega Eljot rozwiał wątpliwości. A ja i tak nie połączyłbym tych dwóch gatunków w jednym akwa
Rekomendowane odpowiedzi