waszek18 Opublikowano 12 Listopada 2012 #1 Opublikowano 12 Listopada 2012 Uwaga, uwaga. Złamałem oś wirnika podczas czyszczenia. Czy istnieje zamiennik innej firmy pasujący do tego filtra?
pablojogi Opublikowano 12 Listopada 2012 #2 Opublikowano 12 Listopada 2012 Po co żeś to ruszał, za dokładny byłeś i tak to się czasem dzieje, w necie poszukaj, napewno znajdziesz:-)))
waszek18 Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor #3 Opublikowano 12 Listopada 2012 Po co żeś to ruszał, za dokładny byłeś i tak to się czasem dzieje, w necie poszukaj, napewno znajdziesz:-))) za dokładny? Wirnik był jak jeden wielki GLUT. Trzeba przecież czyścić wirnik. Mam rację? Czy faktycznie nie powinienem ruszać wirnika. Odkąd pamiętam to w wewnętrznym czyszczę wirnik. Co do neta to jedni mówią, że pasuje od tetry, a inni, że od tetry nie pasują. Filtr chodzi jak Fiat 126P. Dlatego jutro jadę po JBL e900. Innego wyjścia nie mam
pablojogi Opublikowano 12 Listopada 2012 #4 Opublikowano 12 Listopada 2012 Ja swojego od półtorej roku nie wyjmowałem jeżeli chodzi o wirnik obudowane spoko chodzi, po co to ruszać, masz za swoje:-)))
waszek18 Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor #5 Opublikowano 12 Listopada 2012 No nie wiem. Mam niestety odmienne zdanie. IMO czyścić wirnik trzeba. No ale...
Slawek-meszek Opublikowano 12 Listopada 2012 #6 Opublikowano 12 Listopada 2012 IMO czyścić wirnik trzeba Tak masz racje, co jakiś czas trzeba wyczyścić. Ostatnio właśnie czyściłem bo głośniej zaczął chodzić. Ale nie urwałem:-) Kiedys ktos pisam na forum o częściach do HW 303, poszukaj może znajdziesz coś
pablojogi Opublikowano 12 Listopada 2012 #7 Opublikowano 12 Listopada 2012 ja nawet nie wiem jak to wyjąć:-) a pracuje tak jak od nowości.
nabe Opublikowano 12 Listopada 2012 #8 Opublikowano 12 Listopada 2012 Prawdopodobnie będzie w komplecie razem z wirnikiem. W razie draki _można_ to zastąpić np. prętem węglowym takiej samej średnicy.
waszek18 Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor #9 Opublikowano 12 Listopada 2012 ooooooo Nabe Nabe kochany, zainteresowałeś mnie tym prętem węglowym. W jakim sklepie to można kupic? hmmm?
traks Opublikowano 12 Listopada 2012 #10 Opublikowano 12 Listopada 2012 Z tego co wiem to są dostępne w Robizoo, koszt kompletu ośki z wirnikiem to 35 zł, wysyłka po przedpłacie 15 zł, za pobraniem 20 zł Przynajmniej tak był w lipcu Włókna węglowe są dostępne chociażby na allegro, tylko czy ktoś zna średnicę ośki?
Rekomendowane odpowiedzi