pastel Opublikowano 1 Listopada 2012 #1 Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam! Wczoraj kupiłem mrożonki IchthyoTrophic i stwierdzam, że skład bardzo dobry na opakowaniu i jakościowo też bardzo czysto wygląda. Korzystał ktoś? Jakie wrażenia? Tylko cena x2
Maciek Opublikowano 1 Listopada 2012 #2 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja kupiłem mrożony drobny kryl tej firmy po rozpakowaniu okazało się że tym "drobnym" krylem można by koty karmić był na prawdę spory, ciekawy jestem jak wygląda duży kryl od tej firmy, ten drobny ledwo mieścił sie pyśkom w pyskach
pastel Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor #3 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja stwierdziłem, że jest za mały i nie kupiłem
Maciek Opublikowano 1 Listopada 2012 #4 Opublikowano 1 Listopada 2012 hahaha drobny to on tylko z nazwy albo pomylili kartonik na opakowaniu
nabe Opublikowano 1 Listopada 2012 #5 Opublikowano 1 Listopada 2012 Pewnie że są dobre, aby nie były kilka razy rozmrażane bo to dyskwalifikuje taki pokarm.
Kriso Opublikowano 2 Listopada 2012 #6 Opublikowano 2 Listopada 2012 Mrożonki dobre, wypróbowany wodzień, czarny komar, mysis(lasonogi), artemia, po zapodaniu do akwa to istny kipisz, pyski aż mlaskają.
szczep85 Opublikowano 15 Stycznia 2013 #7 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ja również używam oczlika i artremii z tej firmy i nie narzekam .
dzidek1985 Opublikowano 15 Stycznia 2013 #8 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ja tej firmy od jakiegoś czasu kupuję oczlika i kryl. Pyśki jedzą jak wszystko inne tylko chciałbym zapytać czy mogę im je dawać 2-3 razy w tyg. skoro obsadę mam wszystkożerną? Wysłane z mojego Galaxy S III, za pomocą Tapatalk'a
Rekomendowane odpowiedzi